Şimdi Ara

Cooler Master Seidon |120M|120V|120V Plus|120XL|240M| Kullanıcıları Klubü+İncelemeler (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değişim yapmalarına ve sorun çıkartmadan halletmiş olmaları güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;

Size CM oyuncu ekipmanları kazanabileceğiniz yarışmamız hakkında bilgi vermek istedim...
    Ürünler; mekanik Trigger-Z oyuncu klavyesi (mekanik klavyemiz TR karakterdir) Mizar ve Havoc oyuncu fareleri

Katılım Şartlarımızı CM TR FB sayfamızda bulabilirsiniz;https://www.facebook.com/CoolerMasterTurkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

Merhaba Arkadaşlar;

Size CM oyuncu ekipmanları kazanabileceğiniz yarışmamız hakkında bilgi vermek istedim...
    Ürünler; mekanik Trigger-Z oyuncu klavyesi (mekanik klavyemiz TR karakterdir) Mizar ve Havoc oyuncu fareleri

Katılım Şartlarımızı CM TR FB sayfamızda bulabilirsiniz;https://www.facebook.com/CoolerMasterTurkiye

Güzel yarışma,,, herkese başarılar

• Arkadaşalar seidon 120 kullanıcısıyım bugun mavi led ışıgın yanmadığını gördüm oyundada dalgalanmalar gölgelenmeler oluyordu.lakin pompa çalışıyor olsaki cpu soğukluğu makul seviyelerde.
    Mavi led in yanmıyor olması çalışmıyor demekmidir yoksa başka bir sorunmu var fikri olan varmı? İki 3 aydır kullanıyorum garantisi devam ediyor.tek vidası yalama olduğundan dolayı attım.garantiyemi göndersem acaba?bu sorunu yaşayan varmı?
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

Arkadaşalar seidon 120 kullanıcısıyım bugun mavi led ışıgın yanmadığını gördüm oyundada dalgalanmalar gölgelenmeler oluyordu.lakin pompa çalışıyor olsaki cpu soğukluğu makul seviyelerde.
    Mavi led in yanmıyor olması çalışmıyor demekmidir yoksa başka bir sorunmu var fikri olan varmı? İki 3 aydır kullanıyorum garantisi devam ediyor.tek vidası yalama olduğundan dolayı attım.garantiyemi göndersem acaba?bu sorunu yaşayan varmı?
    Teşekkürler

Merhaba. Eğer sıcaklıklarda bir değişme yoksa led de sıkıntı var demekttir.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Oyunda (gta5 ) ekranda git geller gölgelenmeler başladı.bu neyin nesi olabilir? Bir fikriniz varmı?

• zebede Z kullanıcısına yanıt
    Oynayan arkadaşlar daha iy yorum yapabilirler ama ekran kartı ile ilgili olabilir.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Nşa da haklısınız ama bunu yeni yapmaya başladı o yüzden mavi led in kaybolmasıyla görüntünün gölgelenmesiyle bir bağlantı
    Kurdum.ne kadar doğru bilmiyorum tabi.mavi led in yanmadığı durumlarla karşılaştınızmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zebede

Nşa da haklısınız ama bunu yeni yapmaya başladı o yüzden mavi led in kaybolmasıyla görüntünün gölgelenmesiyle bir bağlantı
    Kurdum.ne kadar doğru bilmiyorum tabi.mavi led in yanmadığı durumlarla karşılaştınızmı?

Bahsettiğiniz sorun ekran kartı kaynaklı gibi duruyor. İşlemci tehlikeli sıcaklık seviyelerinde olduğu zaman otomatik olarak kedini kapatır. Bu tarz bir sorunla ilgili herhangi bir müracat olmadı daha önceden.
    Kullandığınız ekran kartı modeli ve markası?
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    R9 280x saphire toxit 3gb 384 bit.cf yaptım.yada yapmaya çalıştım diyelim😰

Tek kart ile sistemi çalıştırmayı deneyin, sürücü güncelleyin, eğer yine ekranda yırtılmalar mevcut ise tek kart için söylüyorum, artifact durumu mevcut ekran kartınızda.

Eğer ki bahsettiğimiz durumlarda bir sorun yoksa şayet, CF modunda işlemciniz stok hızlarda ise yetersiz gelmiş olabilir. Bu sebeple işlemcinize bir miktar OC yapmanız gerekiyordur.

Öncelikle ilgine teşekkürler.
    Tek kart ile denedim sorun yoktu,ancak kartın kullanım %98-100 gösteriyordu.
    Çidt kartla bu değerler 60 larda kalıyordu.
    O zaman Burdan anladığım şey işlemcimin kartları tam besleyememesi.
    Doğru mu anladım?

CF modunda iken işlemciyi4,4 ghz de sabitleyip tekrar deneyin.

Bu arada işlemciniz çarpan kilidi açık "K" serisimi?

Maalesef değil.i5 3330

O zaman ya işlemciyi "K" serisi ile upgrade yapacaksınız yada tek kart kullanacaksınız

• Tesekkurler

• Merhaba,
    Öncelikle kafamıza takılan sorulara birinci ağızdan cevap alabilmek çok güzel ve vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.
    1 ay kadar önce Cooler Master 693 kasa ve beraberinde Seidon 120v cpu soğutucu aldım.Ancak bu soğutucunun pompası sistemde ses yaratan tek parça.Çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor.
    Size sorum bu pompaların çalışma karakteri mi böyle yoksa benimkinde bir sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badanaj_se -- 10 Haziran 2015; 22:10:14 >

• badanaj_se kullanıcısına yanıt
    Sesin bu kadar yüksek olmaması gerekiyor. Pompa ile ilgili bir sorun okdugünü düşünuyorum.

Birde siz biostan pompa veya fanların dönüş hızlarında bir oynama yaptınız mi?

Fanlar konusunda hiçbir sıkıntım yok oldukça sessizler cpufan1 e bağlı fan,pompayı ise cpufan, sysfan denedim onlarda ses daha fazla şuan psuya bağlı direk en az ses böyle çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.