Şimdi Ara

Cooler Master Seidon |120M|120V|120V Plus|120XL|240M| Kullanıcıları Klubü+İncelemeler (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dolar kuru yüzünden zaten fiyatlar şişmiş vaziyette. Haliyle bu durum 2. el piyasasınıda etkiliyor. Bunu fırsat bilen satıcılar da var muhakkak ama bilinçli satıcıda var.

Şöyle bir üstünkörü göz attım fiyat olarak değilde marka model olarak. Corsair' in ürünlerini bir çok kişi satmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bygün mesaj geldi iade yapılacak diye vatan a gittim 120 V plus yokmuş ne zaman geleceğide belli değil mecbur para iade kuponu aldım
  • Cooler Master Seidon 120V şu modeli kullanıyorum bende arkadaşlar pompadan baya ses geliyordu iade etmeyi düşünüyorum bende.
  • parsan kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ve nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Hepsiburada'dan yüzde 10 kampanyasıyla almıştım zaten geleli 3 4 gün oldu taktım sesi duydum ve cayma bedeli ile bugün kargoladım kendilerine. Bence uzak durulması gereken bir model internette yüzlerce video var pompa sesiyle alakalı sorun da .
  • Arkadaşlar sizce SEIDON 120v Plus mu yoksa SEIDON 120V 2.Ver mi alınmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @HeroTeamm

Fiyat aralıkları çok fazla ise 2. el düşünebilirsiniz. Sıfır fiyatına yakınsa 2. el, hiç gerek yok.

@parsan

Benim gibi bir çok kullanıcı memnun ve pompa ile ilgili bir sorunda zaten sıfırı ile değişim durumu söz konusu. Her markada olabilecek arızalar durumu mevcut ve buna baglı olarak markayı direk kötülememek lazım.
  • quote:

@HeroTeamm

Fiyat aralıkları çok fazla ise 2. el düşünebilirsiniz. Sıfır fiyatına yakınsa 2. el, hiç gerek yok.

@parsan

Benim gibi bir çok kullanıcı memnun ve pompa ile ilgili bir sorunda zaten sıfırı ile değişim durumu söz konusu. Her markada olabilecek arızalar durumu mevcut ve buna baglı olarak markayı direk kötülememek lazım.

Yani sizce hangisi alınmalı?
  • HeroTeamm H kullanıcısına yanıt
    V2 yi alabilirsiniz. Bu seride pompa tasarımı ve önceki versiyona göre sessiz olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

quote:

Hepsiburada'dan yüzde 10 kampanyasıyla almıştım zaten geleli 3 4 gün oldu taktım sesi duydum ve cayma bedeli ile bugün kargoladım kendilerine. Bence uzak durulması gereken bir model internette yüzlerce video var pompa sesiyle alakalı sorun da .

cayma bedeli ne oluyor?
  • 15 gün içinde iade etme hakkından bahsetmiş arkadaş, cayma bedeli olarak.
  • 2. Versiyonunda ses problemi var mı

• Beyler cooler master h4 mü yoksa cooler master seidon 120 versiyon 2 mi? Hangisi daha performanslıdır?
    Seidon 120 v2 de ses,pompa sorunu varmı? Avrupadan sipariş vericeğim sıkıntı çıkarsa kötü olur Hangisi iyidir
  • Seidon 120v ver.2 aldım boşta 34 derece normal mi

Normal bir değer ve yaz ayinda olmamız nedeni ile yük altında ki sıcak lik değerlerine bakın derim

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Gta 5 oynarken onboard ekran kartı ile 56 derece

Bulunduğuz ortam kasa içi hava sirkülasyonu vb durumlar sıcaklığa etki eden faktörler. Özellikle sıcak havanın kasadan tahliye edilmesi gerekir. Şuan ki sıcaklık değeri normal.

• Coler master seidon 120v2 kulaniorum pompa çok cizirti var bu normalmidir

• 120v aldım bugün. kurulum için rehber çıkmadı içinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknopat haziran 2016 sistem tavsiyelerinde geçmiş bu soğutucunun adı

https://www.technopat.net/2016/06/06/masaustu-sistem-tavsiyeleri-haziran-2016/

almaya değer mi?

diğer seçenekler
    corsair h100i v2
    silverstone td02 lite
    td03 lite

hangisini tavsiye edersiniz???
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.