Şimdi Ara

Cooler Master Sickleflow 120MM Fan nasıl dır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasanın fanı uzun zamandır sorunlu. Ayda 1 defa söküp arka tarafındaki etiketi açarak etiketin kapattığı delikten içeri çok az motor yağı dökmek zorunda kalıyorum. Bu işlemi yapmayınca fan 1 ay sonra ses yapmaya ve yavaşlamaya başlıyor hatta tamamen duruyor. Ancak bu işlemi yapınca düzgün çalışıyor. Ama artık bıktım ve yeni bir fan almaya karar verdim.

COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-r4-l2r-20ar-r1-sickleflow-120mm-kirmizi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=68793

Bu fanı buldum. Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim. Sessiz çalışıyor mu ve soğutması iyi mi ?

Soğutması iyi olan ve sessiz çalışan fan önerilerini de beklerim.

Bir de bunu buldum:

Cooler Master Excalibur 120mm Hız Kontrollü (PWM) Kasa Fanı (R4-EXBB-20PK-R0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Aralık 2013; 14:06:56 >

• Sickleflow ları bende düşünüyorum güzele benziyor ama kullanıcı yorumları daha iyi olur tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar kasanın fanı uzun zamandır sorunlu. Ayda 1 defa söküp arka tarafındaki etiketi açarak etiketin kapattığı delikten içeri çok az motor yağı dökmek zorunda kalıyorum. Bu işlemi yapmayınca fan 1 ay sonra ses yapmaya ve yavaşlamaya başlıyor hatta tamamen duruyor. Ancak bu işlemi yapınca düzgün çalışıyor. Ama artık bıktım ve yeni bir fan almaya karar verdim.

COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-r4-l2r-20ar-r1-sickleflow-120mm-kirmizi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=68793

Bu fanı buldum. Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim. Sessiz çalışıyor mu ve soğutması iyi mi ?

Soğutması iyi olan ve sessiz çalışan fan önerilerini de beklerim.

Bir de bunu buldum:

Cooler Master Excalibur 120mm Hız Kontrollü (PWM) Kasa Fanı (R4-EXBB-20PK-R0)

Merhaba,

Sickle flow fan için bu kullanıcı incelemesi size bir fikir verebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_81021299/f_//tm.htm#81021299

• Bu incelemeye göre iyi bir fana benziyor. CoolerMaster fanı alırsam bu aldığım ikinci CoolerMaster ürünü olacak. Daha önce CoolerMaster Storm İnferno oyuncu faresi almıştım ve çok memnun durumdayım.
  • alma sakın çok sesli ben aldım bin pişmanım
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    hadi ya bilgi için teşekkürler
  • sanada teşekkür kardeş zaten turkish drifter bafsetmiş ses çok fazla yapıyor hemde.çok acilse zalman 12 cm fanlardan al
    yoksa bekle corsair fanlar gelir inşaallah vatan bilgisayara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca cooler master ürünün arkasında durmuyor bende corsair sıvı soğutmanın pompa sesi deyip sıvı soğutmam çamur attı
    pazar günü vatan bilgisayardan aldığım 12 cm cooler master fanları UÇAK MOTORU SESİNDEN değiştirdim yerine 2 adet zalman 12cm fanlardan aldım süper ses mes yok pompa arızalıymış ZATEN DAHA ÖNCEDEN BİLİYORUM COOLER MASTER SON KULLANICI ÇOK MAĞDUR EDİYOR SIVI SOĞUTMANIN POMPA SESİ DEYİP SIYRILMAK CORSAİR ÇAMUR atmak YAKIŞMIYOR BİDE ona göre almamak lazım bundan sonra COOLER MASTER ürünlerini iş yerinde arkadaşlara anlattım durumu bana cevap olarak şunu dedi KIL MASTERMIŞ BUNLAR DEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 7 Mart 2014; 2:10:27 >
  • TurkishDrifter

11 Eylül 2013; 21:33:32
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    Sickleflow 120 yi bende kullanıyorum, siz değinmemişsiniz ama bende yatay kullanımda sleeve bearing olduğu için aşırı titreşim yapıyor Başka markalardan da bu şekilde test yapmayı düşünüyormusun?Corsair-Thermalright-Noctua gibi yoksa sadece
    cm özel miydi?

Battlelog:RaptorRTR

bunu yazmış rkishDrifter ....... bende de aynı durum var zaten VATAN BİLGİSAYAR GİR ORADA YORUMLARA BAK OKU ONLAR DA SESLİ DİYE ŞİKAYETİ VAR ZATEN .AMA NE HİKMETSE COOLER MASTER BUNU BİR TÜRLÜ KABUL ETMİYOR
  • devirde uçak motoru gibi
    zalman fan taktım mühthiş oldu ses namına eser yok COOLER MASTER FANLARDA ÇÖP OLUCAK VERDİĞİM PARAYA YAZIK VALLA saat şuan 04:48 hiç bir sıkıntı yok ses namına KURTULDUM SESTEN COOLER MASTER 12 CM UÇAK MOTORU FANLARINDAN

BÜTÜN DENEMELERİ YAPTIM
    QUİET MODE
    BALANCED MODE
    PERFORMANCE MODE
    CUSTOM CURVE
    FİXED (RPM)
    FİXED
    MAXİMUM SPEED
    DEFAULT MODE
    HİÇ BİR SIKINTI YOK SORUN COOLER MASTER 12 CM SESSİZ DENİLEN fanlarda olduğuda ortada
    ben çok değişik marka kullandım ama
    COOLER MASTER gibi
    böyle pişkin bir marka görmedim hayatımda KULLANICI DOSTU DEĞİLLER HEP HATA KULLANICILARDA KENDİ ÜRÜNLERİ HİÇ HATALI DEĞİL HEP SUÇLU KULLANICI DAHA ÖNCEDE BAŞAK TECRÜBELERİM OLMUŞTU COOLER MASTER İLĞİLİ

yani cooler master fan var UÇAK SESİ GİB SES VAR ama o zamna COOLER MASTER TÜRKİYE YETKiLİSİ ŞUÇU corsair sıvı SOĞUTMAMIN POMPASI ATARAK YANİ ÇAMUR ATARAK POMPA SESİ DEDİ ama herşey ortada şimdi iki adet onun yerine zalman 12 fan var zerre kadar ses yok aynı sıvı soğutma corsair h100i var MADEM POMPA SESİYMİŞ ŞİMDİ niye yok ses

ne biçim anlayış bu kullanıcı dostu değil BU COOLER MASTER
    özet olarak şu çıkar buradan kullanıcılar hatalı ama HİÇ BİR ZAMAN COOLER MASTER ÜRÜNLERi VE COOLER MASTER HATALI DEĞİL mantık bu yada şöyle COOLER MASTER SIRP İNSANI diğer bütün cooler master ürünierini kullananlar ve kullanıcılar BOSNA HERSEKLİ

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN değil çok sesli hemde

12 cm fanlar takılı değil şuan çıkardım bana bu yazdığın cevabı yazsa cooler master BU İŞ BİTMİŞTİ
    NERDE SIVI SOĞUTMAMA POMPA SESİ DEYİP ÇIKTI İŞİN İÇİNDEN pişkinlik cabası kasamın yan kapaktada 20cm cooler master fan var onu biler BAĞLADIM corsair sıvı soğutmanın 3lü pime son devire aldım ses yok YETMEDİ KASAMIN ÖNÜNDE BULUNAN 23 CM COOLER MASTER FANIDA DENEDİM GİNE SES YOK DİĞER İKİ ADET OLAN KASAYI ALDIĞIMDA İÇİNDE BULUNAN 20 CM COOLER MASTER FANLARDADA SORUN YOK SES YOK
    AMA BU 12CM FANLAR UÇUYOR uçak gib ses var AMA ŞUÇ CORSAİR POMPAYDMIŞ ÖYLE SÖYLÜYOR COOLER MASTER türkiye

12 cm cooler master sesszi olduğu idda edilen fanlar şuan çöp onun yerine zalman taktım hiç bir sıkıntı yok FX8350 İŞLEMCİM 4.8GHZ SABİTLEDİM AMD ASUS FORMULA V-Z KULANIYORUM SIKINTI YOK SIKINTI VARDI 12 CM FANLAR ÇÖPE ATILARAK KURTULUNUCAK COOLER MASTER ÜRÜNÜNE SAHİP ÇIKMIYOR MADEM

CORSAİR SIVI SOĞUTMAMDA ALTA KENDİ FANLARI ÜSTEDE İKİ ADET 12 CM ZALMAN FAN VAR hiç bir sıkıntı yok seste yok sorun kendim tarafımdan çözüldü COOLER MASTERDA SORUNU ÇÖZDÜ ONLARA GÖRE SORUN CORSAİR SIVI SOĞUTMANIN POMPASINDA SES ORDAN GELİYORMUŞ

KARDEŞ SANADA KOLAY GELSİN HAYIRLI GECELER herşey gönlünce olsun

https://www.facebook.co...d=634520096561430&saved

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    zalman fan taktım mühthiş oldu ses namına eser yok COOLER MASTER FANLARDA ÇÖP OLUCAK VERDİĞİM PARAYA YAZIK VALLA saat şuan 04:48 hiç bir sıkıntı yok ses namına KURTULDUM SESTEN COOLER MASTER 12 CM UÇAK MOTORU FANLARINDAN

BÜTÜN DENEMELERİ YAPTIM
    QUİET MODE
    BALANCED MODE
    COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN hayır sessiz değil

PERFORMANCE MODE
    CUSTOM CURVE
    FİXED (RPM)
    FİXED
    MAXİMUM SPEED
    DEFAULT MODE
    HİÇ BİR SIKINTI YOK SORUN COOLER MASTER 12 CM SESSİZ DENİLEN fanlarda olduğuda ortada
    ben çok değişik marka kullandım ama
    COOLER MASTER gibi
    böyle pişkin bir marka görmedim hayatımda KULLANICI DOSTU DEĞİLLER HEP HATA KULLANICILARDA KENDİ ÜRÜNLERİ HİÇ HATALI DEĞİL HEP SUÇLU KULLANICI DAHA ÖNCEDE BAŞAK TECRÜBELERİM OLMUŞTU COOLER MASTER İLĞİLİ

yani cooler master fan var UÇAK SESİ GİB SES VAR ama o zamna COOLER MASTER TÜRKİYE YETKiLİSİ ŞUÇU corsair sıvı SOĞUTMAMIN POMPASI ATARAK YANİ ÇAMUR ATARAK POMPA SESİ DEDİ ama herşey ortada şimdi iki adet onun yerine zalman 12 fan var zerre kadar ses yok aynı sıvı soğutma corsair h100i var MADEM POMPA SESİYMİŞ ŞİMDİ niye yok ses

ne biçim anlayış bu kullanıcı dostu değil BU COOLER MASTER
    özet olarak şu çıkar buradan kullanıcılar hatalı ama HİÇ BİR ZAMAN COOLER MASTER ÜRÜNLERi VE COOLER MASTER HATALI DEĞİL mantık bu yada şöyle COOLER MASTER SIRP İNSANI diğer bütün cooler master ürünierini kullananlar ve kullanıcılar BOSNA HERSEKLİ

• BENDE AYNI ŞEKİLDE cooler master sickleflow 12 cm fanın kutusunda 2000 rpm yazıyor ama nerede 1700 rpm çıkmadı bile bırakın 2000 rpm
    zaten 1600 rpm sonra kulanılmaz kafa yenir uçak motoru gib oluyor
  • Ben Blade Master kullanıyorum 2 tane ses o kadarda sorun olmazsa güçlü fan ama fan kontrolcüyle kullanabilirsin şahzen oda var kasamda memnunum
    verdiğin bilgiler için sağol kesinlikle vazgeçtim bu fandan
  • corsair fanlar çok iyi diyorlar vatana gelirse yakında alıcam vede KIL MASTER FANLAR 12 CM İADE ALINDI ARIZALI VEDE SES SORUNU YÜKSEK DEVİRDE ÇALIŞMIYOR üstünde yazan 2000 rpm çıkmıyor

bende corasir fan alıcam zaten

AMA NERDE KULLaNICAĞI bilmek gerek ona göre fan var

KASADA FARKLI RADYATÖRDE FARKLI CORSAİR HEPSİNİ ayırmış model model ..
    ben zaten bir tane egzos fan için alacağım ama sesli olmasını istemem tabi
  • Suan kasamda 3 adet bulunmakta.2 adet ön tarafta ve 1 adet radyatörün hemen arkasında egsoz görevi görüyor.radyatörün önünde ise coolink 1201 modeli var.gayet memnunum fıyatına göre fazlasını veriyor diyebilirim.20-30 lira verip bir fandan noctua kalitesi beklenmek abes kaçar.yüksek fanda tabikide ses çıkartıyor.ama bende 3 adet xigmatek'in fan kontrolcusu var.%50 de kullanıyorum oyun oynarken herhangı bir aşırı ses yok ben tavsiye ederim dostum
  • KARDEŞ CORSAİR AL SEN BAK LİNK VEREYİM SANA

inventus.com.tr
    CORSAIR Markasının Ürünleri - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?BrandID=60

ÇOK İYİ FANLAR
  • 2000rpm fan sessiz olamaz imkanı yok. bende fan arayışındayım sickleflow üstü çizilmesi gereken ilk fan. tavsiyem şuan için teknobiyotikte satılan 12cm akasa quile 1200rpm'lik fanlardır.

@fthyrr1976fy saçmalamışsın cm en sessiz fanları yapar corsair bu konuda yanına bile yaklaşamaz fakat her markada olduğu gibi modeller vardır sen 2000rpm fan alıp ses yapıyor diyorsun bide teknoloji forumunda bunu söylüyorsun tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Mayıs 2014; 16:03:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.