Şimdi Ara

Cooler Master Sickleflow 120MM Fan nasıl dır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

2000rpm fan sessiz olamaz imkanı yok. bende fan arayışındayım sickleflow üstü çizilmesi gereken ilk fan. tavsiyem şuan için teknobiyotikte satılan 12cm akasa quile 1200rpm'lik fanlardır.

@fthyrr1976fy saçmalamışsın cm en sessiz fanları yapar corsair bu konuda yanına bile yaklaşamaz fakat her markada olduğu gibi modeller vardır sen 2000rpm fan alıp ses yapıyor diyorsun bide teknoloji forumunda bunu söylüyorsun tebrik ederim.

üzerinde 200rpm yazıyor ama kesinlikle bırakın 2000rpm 1600 rpm bile çalışmıyor uçak motoru gibi ses yapıyor.

corsair h100i üzerindeki fanları 2450 rpm full son ayarı çıkarıyorum o kadar ses yapmıyor .

videoyu çektim kılmaster facebook gönderdim ne olduysa ondan sonra ilk izlediklerinde hemen cevap hazır
    çamura bak verdikleri cevap şu

o ses sizin kullandığınız sıvı soğutmanın pompa sesi deyip çıktılar işin içinden .. sıkıntı dört gün sürdü 4 günün sonunda aldığım yer 1 saat test sonucu SESLİ VE GÜRÜLTÜLÜ ÇAKIŞTIĞINDAN VEDE UÇAK MOTORU GİBİ SES YAPTIĞINDAN DOLAYI GERİ ALINDI İADE DEĞİL ZATEN Bİ DAHA ALMAM ZATEN o övdüğün marka
    cooler(kıl)master hala üründen memnun değilseniz iade edebilirsiniz desin dursun

UFAK BİR NOT ALDIĞIM YERDE SIVI SOĞUTMAYA TAKIP DENEDİ FANLARI ONLARDA ÜZERİNDE KUTUSUNDA YAZDIĞI GİBİ 2000RPM ÇIKAMADILAR 1600RPM BİLE UÇAK MOTORU GİBİ YDİ cooler(kıl)master 12 cm fanları

ZATEN ŞUAN ÇOK MUTLUYUM

KASAMIN KENDİ FANLARI HARİÇ SADECE CORSAİRH100İ FANLARI VAR SIKINTI YOK FAN AYARLARI 2450 RPM ÇIKIYOR CORSAİR FANLARIN
    DAHA NE OLSUNKİ

ÖVDÜkleri cooler(kıl)master fanları üzerinde 2000rpm yazıyor ama 1600 rpm debile çalışmıyor çalışsada UÇAK MOTORU SESİ OLUYOR

BEN DEĞİL ALAN KİŞİLER hem devrinde dönmediğinden hemde SESLİ DİYE olumsuz ŞİKAYET EDEN YORUM YAPMIŞ cooler(kıl) fanlar için

ARADA FARKIN ANLAMAK İİÇİN
    BENİM KASAM coolermaster hafx942 kasamın
    önünde 23 kırmız renkli cooler(kıl)master fan
    yan kapakta 20 cm mavi renkli cooler(kıl)master fan
    üs tarafta kasayla birlikte gelen 20cm iki adet cooler(kıl)master fan
    arka tarafta eksoz fanı 14cm cooler(kıl)master fan
    bide sessiz diye idda ettikleri ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUĞUM 12 CM cooler(kıl)master fan

HEPSİNİ TEST ETTİM BEN HEPSİ HEM ANAKARTIMA BAĞLADIM HEMDE CORSAİRH100İ BAĞLAYIP TEST ETTİM
    SESSİZ DİYE İDDA ETTİKLERİ 12 GİBİ SES YOK HİÇ BİRİNDE

ZATEN İŞİ BİLEN KONUŞUR .. FORUMDA İSMİ EMRE ... AMA BİR SÜRÜ TEST YAPIYOR.. BU ARKADAŞ SAĞOLSUN YARDIMCI OLDU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYOR . ZATEN BELLİ OLUYOR.

ses işi HASSASLIK ZEVK TATMİN VE göreceli bir DURUMDUR kişiden kişiye değişir..BİDE İŞİN İÇİNE MANTIK GİRİNCE İŞ İYİCE KARIŞIYOR

12CM FANLARLA 20CM FANLARI AYNI RPM MESELA 2000 RPM DÖNMESİNDE DE SES FARKI YANİ GÜRÜLTÜ FARKLI OLMASI GEREK DEMİ..
    GERÇİ BEN O FARKI 12 CM İKİ MARKA ARASINDA Bİ GÖRDÜN
    12CM cooler(kıl) master ile 12 corsair fanlar bile aynı HIZDA AYNI rpm BİLE CORSAİR FANLAR DAHA SESSİZ BIRAKINDA 12CM FAN İLE 20 CM FANLAR AYNI RPM HIZINDA BİLE FARK OLSUN

SİZE GÖRE SESSİZDİR BANA GÖRE SESLİDİR.. herkes HERKSE SAYGI DUYMASI GEREKİYOR

BEN TECRÜBELERİMİ PAYLAŞTIM ... 12 CM SESSİZ DENİLEN sickleflow FAN YERİNE BİR GÜNLÜK 12 CM ZALMAN KULLANDIM ONLARDA ÇOK İYİDİ HATTA SÜPERDİ AMA CORSAİH100İ ÜZERİNDEbaşka fana GEREK YOK ISI VE SICAKLIK İÇİN 2 TANE daha FAN GEREK YOK BENCE

CORSAİR BİLİYOR YAPMIŞ İŞTE ZATEN GEREK OLSAYDI 4 ADET FAN VERİRDİ CORSAİR
    H100İ ÜSTÜNDE ..

HAYIRLI GECELER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 4 Mayıs 2014; 2:56:49 >

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    EVET HAKLISIN KARDEŞİM NE YAPALIM MERMİ BİTİNCE ŞAÇMALIYORUZ BİZDE

AMA SESSİZLİK KONUSUNDA cooler(KIL)master CORSİR yanına bile yaklaşmaz bence DE...KALİTE SON KULLANICI DOSTU VE MARKA GÜVENİ BANA GÖRE CORSAİR daha iyi
    forumda biraz araştırsan anlarsın corsair nasıl MARKASINA SAHİP ÇIKTIĞI bi bu açıadan bakmak lazım..

BENDE ŞUNU TAVSİYE EDİYORUM ACİZANE nede olsa mermimiz bitti ya şaçmalayalım bari

inventus
    CORSAIR CO-9050014-WW Air Series SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure 2li 120mm Kasa fanı - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5910

DEZ AVANTAJLARI:

1... 2350 RPM ÇIKIYOR
    2..4 PİNLİ

AVANTAJI:

1...FİYATI

kendine iyi bak herşey gönlünce olsun..

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    dostum 1600rpm bile çok fazla ben sana cm'nin bir fanını atayım sesini duyman imkansız ötesi diyebilirim mümkün değil sistem sesinin yanında duyamazsın ben bir çok ürünü kendim inceliyorum yorumlarada bir göz atabilirsin

www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER TURBINE MASTER MACH0.8 120MM FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/turbine-master-mach08-120mm-fan.html

geçen sene bundan almıştım o zamanları haf 912 kasam vardı hiç ses yapmazdı sonra corsair 600t aldım yüksek ses oldu ardından c70 aldım hala yüksek ses yani ben cm'nin kalitesini burada farkettim cm masana bile hiç titreşim vermezken corsair masayı bile titretiyor masada masa yani 3 kişi kaldıramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Mayıs 2014; 12:50:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dostum 1600rpm bile çok fazla ben sana cm'nin bir fanını atayım sesini duyman imkansız ötesi diyebilirim mümkün değil sistem sesinin yanında duyamazsın ben bir çok ürünü kendim inceliyorum yorumlarada bir göz atabilirsin

www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER TURBINE MASTER MACH0.8 120MM FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/turbine-master-mach08-120mm-fan.html

geçen sene bundan almıştım o zamanları haf 912 kasam vardı hiç ses yapmazdı sonra corsair 600t aldım yüksek ses oldu ardından c70 aldım hala yüksek ses yani ben cm'nin kalitesini burada farkettim cm masana bile hiç titreşim vermezken corsair masayı bile titretiyor masada masa yani 3 kişi kaldıramaz

kardeşim SAĞOLASIN teşekkür ederim ..
    ses işi kulak olayı kişiden kişiye değişir ..

ben fanboy değilim . hiç bir markanın avukatı değilim. cm haf912 kullandım şuan geçen sene yeğenime verdim kasayı cm690 ıı advanced kullandım cm ELITE RC-430 kullandım ..çok çeşitli fanlarda kullandım

pc işi biraz merak tabi en ÖNEMLİSİ MERAKTANDA ÖTE MADDİYATTIR.. DÜNYANIN PARASINI VERDİK TA 1993 BEN BERİ..neyse yaşım ortaya çıktı KARDEŞİM
    HERŞEYDEN ÖNCE BANA YAPILAN DAVRANIŞ HAREKET DOKUNDU ALTI ÜSTÜ 12 CM COOLER(KIL) MASTER FAN AMA
    YAPILAN DAVRANIŞ HOŞ DEĞİL HAREKET HOŞ DEĞİL NEYSE KARŞILIKLI SAVUNMAYA DÖNÜŞTÜ İŞ BOŞ VER
    O YÜZDEN DE ŞUANDA KULLANMAKTA OLAN COOLER(KIL)MASTER HAFX942 DEĞİŞTİRİP NASİP OLURSA CORSAİR 750D MARKA KASA ALICAM

BEDAVA VERMİYORLAR BU ÜRÜNLERİ BİZE HEMDE 2 VEYA 3 KATI PAHALIYA ALIYORUZ AMA KARŞILIĞI SON KULLANICI OLARAK GÖREMİYORUZ BU ÖDEDİĞİMİZ PARANIN KARŞILIĞINI..
    AVRUPADA AYNI MONİTÖR 1200TL BİZDE TÜRKİYEDE YÜZDE OTUZ İNDİRİMLİ 2700TL ..DURUM BU

MESELA BENİM SON 12 CM FAN OLAYI YABANCI SİTELERİ BİLE ARAŞTIRDIM HERKES ŞİKAYETÇİ SES YAPIYOR DİYE cooler master türkiye idda ettiği gibi ürünü hatalı değilde benim corsair h100i pompa sesiymiş daha doğrusu pompa arızasıymış..
    hani şimdi niye o ses yok veya o arıza yok. CORSAİR ÇAMUR AT BİTSİN BU İŞ NE GÜZEL bide pişkin pişkin üründen memnun değilsemmiş iade edecekmişim YARDIMCI OLMUYACAKLARMIŞ zaten aldığım yer ÜRÜN HATALI VE SES YAPTIĞI İÇİN GERİ ALDI İADE ETMEDİM DEĞİŞİMDE İSTEMEDİM..
    sıkıyosa cooler(kıl) master bu hakareti veya davranışa TÜRK OLAN BANA DEĞİL SIRP OLAN BİRİNE YAPSINDA GÖRELİM
    VEYA AVRUPADA YAŞAYAN BİR KİŞİYE YAPSA..

BENİM İÇİN MARKA BOOŞ BANA VE TÜRK İNSANINA VERİLEN DEĞER ANLAYIŞ SON KULLANICI NOKTASINDA HİZMET VE DEĞER ÖNEMLİ

ÇOK ÖRNEKLERİ VAR
    LOGİTECH KLAVYE MOUSE SETİYLE İLĞİLİ BİR SIKINTI YAŞADIM TÜRKİYE SORUMLULARI KULLANICI HATASI DEDİLER MAUSE SU KAÇMIŞ DEDİLER GARANTİ DIŞI BIRAKTILAR SETİ BENDE YAŞIM 37 DEDİM ÇOCUK DEĞİLİM Kİ BU MAUSE SU BARDAĞINA ATAYIM DEDİM ..NEYSE
    LOGTECH AMERİKAYA DURUMU İLETTİM SERİ NUMARASI VE TEKNİK SERVİS RAPORUNU MAİL ATTIM İKİ GÜN SONRA BANA İKİ ÜST MODEL LOGTECH KLAVYE MAUSE SETİ GÖNDERDİLER..KARGO MARGO ÖDEMEDİM ..
    ÖRNEKLER ÇOĞALIR
    FORUMDA BİR SÜRÜ VAR KARDEŞİM ÖRNEK ...ADAMA HİÇ BİR SIKINTI ÇIKARMADAN CORSAİR750 D YAN KAPAĞI GÖNDERMİŞLER DAHA ÖRNEK ÇOOK ..

COOLER MASTER SSD APARTI İSTE BAKALIM VEYA USB3 KIRILSA BOZULDU PORTU NE OLUCAK HER YERDE VAR HERKES BİLİYOR HERŞEYİ NEYSE..

KARDEŞİM SANA AYNISI YAPILSAYDI SENDE ÇOK KIZARDIN BAZI DURUMLAR İNSANLARIN BAŞINA GELİNCE ANLAR ARTIK BENİM İÇİN COOLER(KIL) MASTER BİTMİŞTİR HELE SAHİPLERİNİN KİM OLDUĞU ÖĞRENİNCE
    TÜRKLERE NEDEN BU KADAR KATI GICIK OLDUKLARI ANLAMAK İŞTEN BİLE DEĞİL KONU ÇOOK DERİNLERE GİDİYOR LÜTFEN BURADA BIRAKALIM..

AKIL YETMİYOR SADECE İNSANA küçükken hemde çok küçükken insana soğan verip al çocuğum bu şeker deseler ve o çocuk o soğanı yerse artık şekeri hayatı boyunca nasıl bilir hatırlar sen düşün be KARDEŞİM
    NEYSE KENDİNE İYİ BAK ALLAHA YARDIMCIN OLSUN..
    ALLAHA EMANET OL HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

MESELE FAN DEĞİL KARDEŞİM... İNSANLARIN YARALARI TUZ BASMAYALIM BENCE ..BEN SENİN GÖRÜŞLERİNİDE SAYGI DUYUYORUM FORUM KONUSUNDA DA ÇOOK TECRÜBELİSİN BEN DAHA YENİYİM ACEMİYİM CM MARKA 12CM FANDAN OLAYINDAN SONRA ÜYE OLDUM BU FORUMA BEN. ÇIRAK BİLE DEĞİLİM ..KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 4 Mayıs 2014; 16:00:50 >

• Bu alete fan denmez adeta vantilatör gibi. 2 tane takılı kasamda sanki fabrika Çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 19 Kasım 2015; 23:03:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Bu alete fan denmez adeta vantilatör gibi. 2 tane takılı kasamda sanki fabrika Çalışıyor.

ben bu yüzden uzaklaştırma aldım eski defterleri açmak istemem ama herkesinde bilmesini isterim
    yetmedi o malum markadan hakaret yedim yetmedi corsairh100i pompa sesi deyip işin içinden çıktılar..

bana ders veriyor bir kere bu marka kullanıcı dostu değil.
    yukardan yukardan konuşmayı bırak dedim
    kasam malum marka hafx942
    üste 2 adet 20 cm fanınız var önde 23 cm lik kırmızı fanınız var arkada 14cm eksoz fanınız var yan kapakta 20 cm mavi renkli fanını var sanki hayatımızda hiç fan kullanmadık bu fanlar ses yapmıyorda ful hızda güya 2000 rpm yazan bırak 2000 rpm 1600 bile odayı bırak evde durulmuyan fanınızda sorun yokta benim corsair h100i pompa sesi arızası çıkıyor deyince hakaretler başladı

en kısa zamanda fanlar sorunlu olduğu için iade alındı ben iade etmedim arada çok fark var.. başka markalarda test ettik aldığım yerde ..
    satan firma özür diledi bana bende facebook cm yazışmaları göstedim bana hakaret ettiler dedim magazadaki o firmanın çalışanı çağırdılar yanında fanları çalıştırdılar uçak motorunu oda dinledi cm bana yazdıklarını okuttum ..o gün bugün kıl master ürünü yok bende kimseye aldırmam

sattığım kasa bu haftada bir temizlemezsen halı süpürgesi gibi bütün toz içinde

http://forum.donanimhaber.com/m_90078998/f_//tm.htm#90078998

satılığa çıkardım o sayfada bile hakret edenler oldu niye satıyormuşum diye başlayıp

fanlar için videom var
    youtubide yüklü sesli videosu orada hergün bana küfür yazanlar dolu

Fatih Yararyoutube
    COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN uçak motoru sessi ÇIKARIYOR
    https://www.youtube.com/watch?v=T9OPpZ1vkew

şimdi son kullanıcı dostu kimse ben onun yanındayım bu marka son kullanıcı dostu değil

şimdi kasam corsair 780t 10 numara marka 2 veya 3 ayda bir tozlanıyor anca temizliyorum

millet kullanmadan bilmeden burada atıp tutuyor aşalamak hakaret etmek kolay anca başına gelince anlıyor insan oğlu
    senin derdini bi ben bide başına gelen anlar siz başında sessiz yazına kanmayın hiçte sessiz değil

en kısa zamanda kurtulman ümidiyle
    çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 20 Kasım 2015; 2:28:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.