Bildirim
COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE KASA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şu önü kapaklı kasaları hiç sevmiyorum şu hava mevzusu yüzünden -
bende tam almayı düşünüyordum bu kasayı sırf sessizlik için ama kapakları açık kullancaksak pekde bi faydası olmaz heralde benim şu an kullandığım kasa bu kardeş değiştirmemi tavsiye edermisin http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=3038 -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgul
bende tam almayı düşünüyordum bu kasayı sırf sessizlik için ama kapakları açık kullancaksak pekde bi faydası olmaz heralde benim şu an kullandığım kasa bu kardeş değiştirmemi tavsiye edermisin http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=3038
kasan güzel tek fark ses yalıtımı değiştirme değmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 21 Mayıs 2014; 10:32:33 > -
eyvallah kardeşim yalnız ben bu ses olayını baya kafaya taktım işlemci soğutucusunu bile değiştirdim düşük devirde çalıştırıyorum ama yinede ses rahatsız ediyor bu kasanın kapakları kapalıyken ses durumu nasıl olur mrk etmiyo değilim aslında 652 modelinin hava girişi daha iyi gibi
http://www.donanimhaber.com/kasa/haberleri/Cooler-Masterdan-sessizlik-odakli-midtower-bilgisayar-kasasi-Silencio-652.htm -
şimdi bişey yazacam burda kimseye söleme amd hafıften ısınıyo gibi
işin şakası işlemci fanı 6600 devirde ses ve titreşim yapıyor bu kasadan önce miton ( dandik ) kasadaydı sistem
inan teneke sesi geliyordu oyun fala oynarken onun yan kapağını da kapatmıyordum nette bile gezerken.
stok amd fanı soğutuyor ama ses yapıyor yakın bir zamanda işlemci fanın da değiştirdim zaman ses falan kalmıyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 21 Mayıs 2014; 11:31:07 > -
seninde kule tipi soğutucu alma zamanın gelmiş o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgul
seninde kule tipi soğutucu alma zamanın gelmiş o zaman
önerdiğin bir fan varmı 150 tl geçmesin -
thermaltake frıo kullanıyorum üzerinde fan kontrolcüsü var en düşük devirde kullanıyorum sessiz sayılır fena değil -
150 tl ye sivi sogutma cozumleri var vatanin haftasonu indirimlerini takip edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıvı soğutmalara pek güvenemiyorum ben kaçak yapar makinayı yakar felan diye -
-
Hayırlı olsun bu kasa ilgimi çekmişti ama daha sonra çok sade gelmeye başladı. -
Öncelikle hayırlı olsun kardeş.Bende almayı düşünüyorum bu kasayı,nasıl memnunmusun tavsiye ediyormusun.
Sen kaç paraya aldın vede ön fanların hiçmi etkisi yok.Teşkekkürler. -
sağol malasef ön kapak kapalıyken önden hava giriş yok o kadar sigara dumanı verdim çekmedi
ben vatandan 217 tl ye aldım .
üs kapakta fan yeri var ama oraya nasıl fan takıcam diye düşünüyorum.
Benim bu ürünü alama sebebim sade ve elimde gx650 power olması powerim olmasaydı başka bir kasa alabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 21 Mayıs 2014; 18:11:41 >
-
evet arkadaşalar cool master 812 v2 monte ettim ses olayı tamamen bitti crysis 3 fullde işlemci 40 derece stok fanda 70 görüyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 21 Mayıs 2014; 22:59:36 > -
Yakın bir arkadaşımda var aynı kasadan. Çok net söylüyorum: anormal derecede sessiz. Üfleme sesi bile gelmiyor. Nefes almıyor ölü gibi. Hayret etmiştim.
Ayrıca güle güle kullanın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgimi çeken kasalardan biri.Hayırlı olsun güle güle kullan -
Sağ olun -
Hocam ne diyorsunuz şimdi ben alıcamda tavsiye ediyormusun.Kasa ısınıyormu biraz test yapıp bizi aydınlatırsanız çok sevinirim.
Benzer içerikler
- psu önerisi
- en iyi ups markası
- kasaya elektrik gelmiyor
- fps drop neden olur
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- japon bilgisayar markaları
- en iyi psu markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X