Bildirim
COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE KASA (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
sayın yetkili bu kasanın 652s modeli ne zaman türkiyeye gelir acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgul
sayın yetkili bu kasanın 652s modeli ne zaman türkiyeye gelir acaba ?
O henüz belli değil.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: asig
bu kasanın üs tarafına fan bağlanıyor mu vida delikler var da toz filitresi ve kapak olduğundan tam bulamadım
işlemi fanın yünü değişmiyor maalesef 12 ısı boru var intel sistemde degişir de amd am3+ bu şekilde bağlanıyor
üst tarafa 120 veya 140mm fan bağlanıyor
http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/silencio650pure/
http://pckoloji.com.tr/cooler-master-silencio-650-mid-tower-kasa/6/
-
cok teşekkür ederim verdiğiniz link cok yaralı özelikle bu
http://pckoloji.com.tr/...o-650-mid-tower-kasa/6/ ayrıntılı anlatılmış
bu kasa cok satar benden söylemesi :D -
quote:
cok teşekkür ederim verdiğiniz link cok yaralı özelikle bu
http://pckoloji.com.tr/...o-650-mid-tower-kasa/6/ ayrıntılı anlatılmış
bu kasa cok satar benden söylemesi :D
Rica ederim. Sadece dikkat edinki anlatılan kasa 650 , bizdeki ise 650 pure. farkı pure da incelemede anlatılan dual-boot özelliğinin olmaması. -
ssd devrindeyiz onuda alıcam yakında dual boot pek anlamadım onun yerine benim kasamda kasayla gelen 3 fanı n dışında sonradan bağlayacağım fan ları açma kapatma tuşu olması daha iyi gibi. -
quote:
intel mi kullanılıyorsun amd mi ? benim kasa fx 8350 stok fanın sesini baya iletiyordu fanı değiştirdim.
tam sesiz ortamda yani gece 01.00 den sonra bahsedeyim. nette gezerken öndeki kapak kapalı içerisinde gelen 3 fanın devri kısık cool master 812 v2 fan soğutucusunun sesini duya biliyorum oda belli belirsiz
kasayla kulağım arasındaki mesafe 2 karış. dandik kasa bile 100 tl kasanın boş ağırlığı yaklaşık 10 kg kalitesinden şüphen olmasın kullandığın sistem intel in az ısına bir versiyonu ise tamamen sessiz bir kasan olur.
oyun oynarken malum fan seslerin duycaksın 2 tane fan ekran kartın da 1 tane işlemcide 3 tanede kasada fan var güc kaynagın kalitelisi zaten sesiz çalışır bunun dışında alt ve üste olmaz üzre 2 tane fan yeri de mecut buları
da kasaya bağlayıp kasadan düğmeyle açıp kapatabilirsin.
duruma göre kullanıcaz ben ışıklı janjanlı kasa sevmiyorum ama kaliteden ses tende ödün verme diyorsan bu
ilk resim fx8350 fanı ikinci resim cool master 812 v2
Eyvallah üstat.kasayı birazdan almaya gidicem.bana cevap yazarken de alıntılarsan sevinirim çünkü mesajının gelip gelmediğini göremiyorum.sistemi toplayınca bende bir kaç fotoğraf atarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER
quote:
intel mi kullanılıyorsun amd mi ? benim kasa fx 8350 stok fanın sesini baya iletiyordu fanı değiştirdim.
tam sesiz ortamda yani gece 01.00 den sonra bahsedeyim. nette gezerken öndeki kapak kapalı içerisinde gelen 3 fanın devri kısık cool master 812 v2 fan soğutucusunun sesini duya biliyorum oda belli belirsiz
kasayla kulağım arasındaki mesafe 2 karış. dandik kasa bile 100 tl kasanın boş ağırlığı yaklaşık 10 kg kalitesinden şüphen olmasın kullandığın sistem intel in az ısına bir versiyonu ise tamamen sessiz bir kasan olur.
oyun oynarken malum fan seslerin duycaksın 2 tane fan ekran kartın da 1 tane işlemcide 3 tanede kasada fan var güc kaynagın kalitelisi zaten sesiz çalışır bunun dışında alt ve üste olmaz üzre 2 tane fan yeri de mecut buları
da kasaya bağlayıp kasadan düğmeyle açıp kapatabilirsin.
duruma göre kullanıcaz ben ışıklı janjanlı kasa sevmiyorum ama kaliteden ses tende ödün verme diyorsan bu
ilk resim fx8350 fanı ikinci resim cool master 812 v2
Eyvallah üstat.kasayı birazdan almaya gidicem.bana cevap yazarken de alıntılarsan sevinirim çünkü mesajının gelip gelmediğini göremiyorum.sistemi toplayınca bende bir kaç fotoğraf atarım.
takibi hayırlı olsun bu arada
-
-
-
-
Sağol hocam kasayı topladım ertesi gün şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün sonra falan geri gelicem.Kasayı düzenledikten sonra fotoğrafları paylaşırım.Ama kasa tam bir fp ürünü.Çok memnunum. -
Eyvalah hocam sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER
Sağol hocam kasayı topladım ertesi gün şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün sonra falan geri gelicem.Kasayı düzenledikten sonra fotoğrafları paylaşırım.Ama kasa tam bir fp ürünü.Çok memnunum.
Fotoları Türkiye FB sayfamızda da paylaşabilirseniz memnun oluruz. -
Alacam bu kasadan alacam. Kesinlik fiyat performans ürünü.
Yan kapağa da pleksi yapıldı mı yemede yanında yat. -
quote:
Orijinalden alıntı: berdush42
Alacam bu kasadan alacam. Kesinlik fiyat performans ürünü.
Yan kapağa da pleksi yapıldı mı yemede yanında yat.
Merhaba,
plexi yaparsanız yan kapaktaki ses yalıtım malzemesinden yararlanmamış olursunuz ama sizin tercihiniz, bence de güzel olur :) -
Ses yalıtım malzemesinin o kadar çok işe yaradığını sanmıyorum. Ses çıkacaksa ızgara deliklerinden yine ses çıkar.
Yurtdışında modlayanlar var bu kasayı. Gayet şık duruyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X