Şimdi Ara

COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE KASA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
8.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • intel mi kullanılıyorsun amd mi ? benim kasa fx 8350 stok fanın sesini baya iletiyordu fanı değiştirdim.
    tam sesiz ortamda yani gece 01.00 den sonra bahsedeyim. nette gezerken öndeki kapak kapalı içerisinde gelen 3 fanın devri kısık cool master 812 v2 fan soğutucusunun sesini duya biliyorum oda belli belirsiz
    kasayla kulağım arasındaki mesafe 2 karış. dandik kasa bile 100 tl kasanın boş ağırlığı yaklaşık 10 kg kalitesinden şüphen olmasın kullandığın sistem intel in az ısına bir versiyonu ise tamamen sessiz bir kasan olur.
    oyun oynarken malum fan seslerin duycaksın 2 tane fan ekran kartın da 1 tane işlemcide 3 tanede kasada fan var güc kaynagın kalitelisi zaten sesiz çalışır bunun dışında alt ve üste olmaz üzre 2 tane fan yeri de mecut buları
    da kasaya bağlayıp kasadan düğmeyle açıp kapatabilirsin.
    duruma göre kullanıcaz ben ışıklı janjanlı kasa sevmiyorum ama kaliteden ses tende ödün verme diyorsan bu
    ilk resim fx8350 fanı ikinci resim cool master 812 v2
     COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 22 Mayıs 2014; 15:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asig

merhaba arkadaşlar bu kasayı aldım yorumlarınızı ve sorularınızı alayım

not : bu kasanın benim fx8350 stok fanın sesini kesemiyor malesef o kadar da yalıtımı olmasına rağmen
    ök kapak söküle biliyor sökmez sen sacma oluyor ön deki fanlar hava alamıyor yoksa

özlüsöz: en sessiz kasa yan kapağı acık kasa

COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE KASA COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE KASA

merhaba,

Ön kapağın yanındaki hava delikleri ön fanın hava almasına yeterli olacaktır, kapakları çıkartmanıza gerek yok.

Amd fanının sesini yalıtımlı bile olsa hiçbir kasanın susturabileceğini sanmıyorum :)

• Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    sayın yetkili bu kasanın 652s modeli ne zaman türkiyeye gelir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

sayın yetkili bu kasanın 652s modeli ne zaman türkiyeye gelir acaba ?

O henüz belli değil..
  • bu kasanın üs tarafına fan bağlanıyor mu vida delikler var da toz filitresi ve kapak olduğundan tam bulamadım

işlemi fanın yünü değişmiyor maalesef 12 ısı boru var intel sistemde degişir de amd am3+ bu şekilde bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 23 Mayıs 2014; 19:12:12 >
  • quote:

bu kasanın üs tarafına fan bağlanıyor mu vida delikler var da toz filitresi ve kapak olduğundan tam bulamadım

işlemi fanın yünü değişmiyor maalesef 12 ısı boru var intel sistemde degişir de amd am3+ bu şekilde bağlanıyor

üst tarafa 120 veya 140mm fan bağlanıyor

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/silencio650pure/

http://pckoloji.com.tr/cooler-master-silencio-650-mid-tower-kasa/6/

• cok teşekkür ederim verdiğiniz link cok yaralı özelikle bu
    http://pckoloji.com.tr/...o-650-mid-tower-kasa/6/ ayrıntılı anlatılmış
    bu kasa cok satar benden söylemesi :D
  • quote:

cok teşekkür ederim verdiğiniz link cok yaralı özelikle bu
    http://pckoloji.com.tr/...o-650-mid-tower-kasa/6/ ayrıntılı anlatılmış
    bu kasa cok satar benden söylemesi :D

Rica ederim. Sadece dikkat edinki anlatılan kasa 650 , bizdeki ise 650 pure. farkı pure da incelemede anlatılan dual-boot özelliğinin olmaması.
  • ssd devrindeyiz onuda alıcam yakında dual boot pek anlamadım onun yerine benim kasamda kasayla gelen 3 fanı n dışında sonradan bağlayacağım fan ları açma kapatma tuşu olması daha iyi gibi.
  • quote:

intel mi kullanılıyorsun amd mi ? benim kasa fx 8350 stok fanın sesini baya iletiyordu fanı değiştirdim.
    tam sesiz ortamda yani gece 01.00 den sonra bahsedeyim. nette gezerken öndeki kapak kapalı içerisinde gelen 3 fanın devri kısık cool master 812 v2 fan soğutucusunun sesini duya biliyorum oda belli belirsiz
    kasayla kulağım arasındaki mesafe 2 karış. dandik kasa bile 100 tl kasanın boş ağırlığı yaklaşık 10 kg kalitesinden şüphen olmasın kullandığın sistem intel in az ısına bir versiyonu ise tamamen sessiz bir kasan olur.
    oyun oynarken malum fan seslerin duycaksın 2 tane fan ekran kartın da 1 tane işlemcide 3 tanede kasada fan var güc kaynagın kalitelisi zaten sesiz çalışır bunun dışında alt ve üste olmaz üzre 2 tane fan yeri de mecut buları
    duruma göre kullanıcaz ben ışıklı janjanlı kasa sevmiyorum ama kaliteden ses tende ödün verme diyorsan bu

Eyvallah üstat.kasayı birazdan almaya gidicem.bana cevap yazarken de alıntılarsan sevinirim çünkü mesajının gelip gelmediğini göremiyorum.sistemi toplayınca bende bir kaç fotoğraf atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

quote:

intel mi kullanılıyorsun amd mi ? benim kasa fx 8350 stok fanın sesini baya iletiyordu fanı değiştirdim.

Eyvallah üstat.kasayı birazdan almaya gidicem.bana cevap yazarken de alıntılarsan sevinirim çünkü mesajının gelip gelmediğini göremiyorum.sistemi toplayınca bende bir kaç fotoğraf atarım.

takibi hayırlı olsun bu arada

• asig kullanıcısına yanıt
    Dostum kasayı aldım fakat şu parça benim kasada yok seninkinde varmı?Yada sonradanmı takılmış acaba?

Sol alttaki devre.

• quote:

Dostum kasayı aldım fakat şu parça benim kasada yok seninkinde varmı?Yada sonradanmı takılmış acaba?

Sol alttaki devre.

o parça benim kasada da yok dual-boots özelligi 650 pure versiyonunda yok muş .hayırlı olsun memnun musun?

• quote:

Sol alttaki devre.

Bu devre yukarıdaki mesajımızda bahsettiğimiz dual boot özelliği için.

• asig kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam kasayı topladım ertesi gün şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün sonra falan geri gelicem.Kasayı düzenledikten sonra fotoğrafları paylaşırım.Ama kasa tam bir fp ürünü.Çok memnunum.
    Eyvalah hocam sağol
  • quote:

Sağol hocam kasayı topladım ertesi gün şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün sonra falan geri gelicem.Kasayı düzenledikten sonra fotoğrafları paylaşırım.Ama kasa tam bir fp ürünü.Çok memnunum.

Fotoları Türkiye FB sayfamızda da paylaşabilirseniz memnun oluruz.
  • Alacam bu kasadan alacam. Kesinlik fiyat performans ürünü.
    Yan kapağa da pleksi yapıldı mı yemede yanında yat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Alacam bu kasadan alacam. Kesinlik fiyat performans ürünü.
    Yan kapağa da pleksi yapıldı mı yemede yanında yat.

Merhaba,

plexi yaparsanız yan kapaktaki ses yalıtım malzemesinden yararlanmamış olursunuz ama sizin tercihiniz, bence de güzel olur :)
    Ses yalıtım malzemesinin o kadar çok işe yaradığını sanmıyorum. Ses çıkacaksa ızgara deliklerinden yine ses çıkar.
    Yurtdışında modlayanlar var bu kasayı. Gayet şık duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.