Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Kablolu Türkçe Oyuncu Klavyesi Satın Al 18 Eylül 2023 15:27 1 1 Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Kablolu Türkçe Oyuncu Klavyesi Merhabalar, takip edebler bilir bu klavye Hepsiburada'da 1200 TL civarında satılıyor ama çok nadir stoklara geliyor. Birkaç hafta önce denk gelip almıştım. Vade farkı ile birlikte alınca ortalama 1500 TL bir ödeme yaptım. Aldıktan sonra hiç kullanmadım ve kenarda duracağına satmaya karar verdim. Kapalı kutusunda durmaktadır ve 2 yıl garantilidir. Özelden ulaşabilirsiniz. Pazarlık yoktur. Teşekkürler Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Cyberpunk PS 5 Sec Referans İlanı Alınık Cuphead ALINIK EA FC 25 PS5 PRI Satılık WD 1 TB Taşınabilir Hard Disk Kapalı Kutu 1000 TL