Şimdi Ara

Cooler master sniper storm kasa 800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Cooler master sniper storm kasa 800 TL
    Cooler master sniper storm kasa.
    Kasanın ön, yan ve üstü full mesh ızgaradır geniş bir kasadır önde yanda ve üstte fan kontrolcüden kontrol edilebilen ışıkları açıp kapatılabilen ışıklı ve çıkartılabilir toz filtreli 20 cm üç adet fan vardır ilave olarak arka ve alta fanlar takılabilmektedir.
    Sıvıbsoğutma desteği vardır.
    Çok serin çalışmaktadır fanlar sessizdir üstte fan kontrolcü, 4 adet usb, e sata, kulaklık ve mikrofon girişleri vardır hepsi çalışmaktadır. detaylı özelliklere buradan bakılabilir.
    https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/sniper/
    Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL
    Cooler master sniper storm kasa 800 TL Cooler master sniper storm kasa 800 TL
    Cooler master sniper storm kasa 800 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.inceleme videosu
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bağcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yaklaşık 13 senedir kullanıyorum aynı kasayı . inanılmaz serin çalışıyor gerçekten . kapaktaki fan 20 değil 23 olması lazım . bu fiyata gerçekten çok makul kasa

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bende uzun zamandır kullanıyorum gerçekten çok serin çalışıyor şikayetim olduğu için değil artık değişiklik yapayım diye satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 23 Nisan 2024; 12:23:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.