Bildirim
!! COOLER MASTER STACKER !! (13/02/2014 güncelleme) (2. sayfa)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Lightning Kablo 20W, 1.2 Metre, Mor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eline emeğine sağlık dostum. Eskiden olsa bende çok uğraşırdım ama artık bu tarz işlere elim varmıyor. Kolay gelsin sana takipteyiz. -
-
valla dostum sonunda başlamana sevindim :) belki benden önce bile bitirirsin -
Maddi problemler yüzünden rezervuar alamıyorum bi alsam coktan bitmişti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam rezervuar yerine ufak boyutlarda bir hazne kullanabilirsiniz mesela ben küçük boy Jole kutusundan yaptım bu arada mobilde son resimler gözükmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görsellik için istiyorum rezervuarım var 2 tane bi p400ün resimde gözüküyor bide floppy yerine takılan var
Rezervuarı kendinizde yapabilirsiniz. bende şeffaf silindir vardı fakat koymaya yerim olmadığından yapmadım
rezervuar önerisi olan var mı
-
kardeşim kolay gelsin.takip
o feel kasa fanını üst tarafa fan deliği açarak yerleştirebilirsin. -
hocam bence ön alt kısmına yerleştirin kasanın içinde hava sirkülasyonu olur. -
kasanın ön tarafında 3 adet fan var zaten altta ekran kartına hava üfleyen var :)öle bi yere koymak istiyuorum kı bambaşka olsun ama neresi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OoZzZzYy -- 4 Şubat 2014; 19:39:59 > -
Hocam güzel gidiyor ama resimler mobilden gözükmüyor
o olayı bi cözemedi yapmadım da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OoZzZzYy -- 4 Şubat 2014; 19:51:21 > -
son halıyle kasam ..
üstünde biraz daha calışacağım ön taraf ıcın sactan fan grill kestiriyorum değişik bi modelde cok
rezervuarımı ve pompanın debisini göstermek amaclı
buda sistemin son hali daha eklenecekler var
bu arada cpu bloğun hortumun su kacırmasını nedenıyle ekran kartımın 1 tanesini kaybettim tek kart idare edeceğim şimdilik saf su elektriği iletiyormuş onu anladım
şu an sıstemımde saf su var feser marka uv duyarlı suyumu koymadım uv soğuk katot lambalarımı beklıyorum
-
Kolay gelsin güzel kasa
güzel gidiyor.kolay gelsin -
iyi gidiyor final ne zaman -
dostum saf su elektriği iletmez hortumu bağlamadan çalıştırdım sistemi yanlışlıkla hiç bişey olmadı :D şu kelepçeli sistemi bir türlü sevemedim :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X