Şimdi Ara

Cooler Master TD500 800w 80+ Gold PSU 3026 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cooler Master MasterBox TD500 ARGB ATX 800W 80+ Gold - MoleculePC
    https://moleculepc.com/urun/kaspwrcmtd500800/

• 800w gold 80+ psu lu olması büyük avantaj, kasa bedavaya geliyor gibi bişey. 4x120mm argb fanlar da varmış. dizaynı hoşuna giden yapıştırsın gitsin. ben corsair 4000x kasa 750w psu ile birlikte almıştım.

yalnız 800w psu modelini göremedim tier araştırması faydalı olur.

• Cooler Master olması dışında gayet güzel fiyat. En son aldığım CM kasada öndeki bir argb fanda sıkıntı vardı. Daha 21-22 ay garantisi varken RMA'ya yazdım. Yeni fan yollayacağız dedikten bir süre sonra başka bir mail atıp ne hikmetse hala sattıkları bir kasada kullandıkları fandan ellerinde kalmadığını ve bir şey yapamayacaklarını, aldığım mağazaya gitmemi söylediler. Vatan'a ilettiğimde de sadece fan yerine koca kasayı getir dediler. İçerisinde hali hazırda sistem olduğu için uğraşmadım daha fazla zira bir kaç hafta sistemsiz kalmak büyük sorundu. Benim kaybım bir fanın bir rengi eksik göstermesi ama CM'nin kaybı potansiyel bir devamlı müşteri oldu. Daha 10 TL'lik bir ürün bile olsa elimi sürmem. CM kasayı yarı fiyatına elden çıkardım. Geçen Kasım ayında çifte kampanya ile 1100 TL'ye MSI A650GF + MSI Gungnir 111R aldım ve mutluyum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.