Herkese merhabalar. Yaklaşık 8-9 ay önce almış olduğum coolermaster'in bu kasası çok araştırmadım. Zamanla kasanın çok büyük ama bi okadarda iç düzenlemede kısıtlı olduğunu fark ettim. Öyleki 490mm uzunluk 430mm yükseklikte bir kasaya sadece 120mm radyatör takabiliyoruz. Belki isminin gereği sessizlik için böyle birşey düşünülmüş olsada bem bu kasaya en az 240mm radyatör takmayı kafaya koydum. ilk olarak Harddisk yuvalarından 1 kat kesip sol tarafa 5 cm kaydırmayı düşündüm. Ama anakart tepsisine bağlı olduğu için bu işi şimdilik erteleyip psu ve harddisk yerini kasa içinde ayrı bi yere bölme tarzı birşey yapmaya başladım.Yeni nesil kasalardaki psu ve harddiski kasadan ayıran bi tepsi misali. Ama bu seferde orayı tamamen kapatırsam psu ve harddisk hiç çıkamayacak duruma gelecekti. yeni bir fikirle eski kasa kapağını kesmeye karar verdim. resimler eklenmeye devam edicek şimdilik bukadar (:
tekrardan merhabalar arkadaşlar (: resimde gördüğünüz üzere eski usül ile kesme işlemine başladım. beklemediğim bir sorunla karşılaştım. arka kısmında kaba bir demir parçası. inatçı çıktı. onunda üstesinden geldik çok şükür.ve sonuç olarak deneme olarak kasaya rastgele koydum kablo deliği açmam gerekti ama çizip ölçüp boyutunu görünce biraz sevindim baya küçüktü resimler gelmeye devam edicektir öneri ve yorumlarınızı bekliyorum (:
Kolay gelsın hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme