Şimdi Ara

CoolerMaster Centurion 5(CAC-T05) Güç ünitesi ?Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CoolerMaster Centurion 5(CAC-T05) kasa aldım güç kaynağında anakartı besleme kablosunda 24 pin var.Benım anakart ise 20 pinli yani bu güç kaynağını kullanamıyorum...Bunların ceviricileri mevcutmu piyasada... ? Tşkler...

• Çeviriciler piyasa da satılıyor, yeriniz nerede bilmiyorum ama ist-Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanında satan firmalar var.
  • Ben bir firebal.net te buldum 15 YTL diyor bu ne ya... bazı kişiler son 4 pini dışarıda bırakırsan çalışır diyor..Ben anakaratta zarar vermıyım diyorum..
  • Dikkat et 24 pinin 4'ü ayrılabilir.Soketi iyice incele bence. Bazı üreticilerin o tarz çözümleri olabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Semender

Ben bir firebal.net te buldum 15 YTL diyor bu ne ya... bazı kişiler son 4 pini dışarıda bırakırsan çalışır diyor..Ben anakaratta zarar vermıyım diyorum..

o dediğin ürünün bilgisayarcılara geliş fiyatı 2,65$.üzerine kim ne koyar nasıl satar bilmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xf

quote:

Ben bir firebal.net te buldum 15 YTL diyor bu ne ya... bazı kişiler son 4 pini dışarıda bırakırsan çalışır diyor..Ben anakaratta zarar vermıyım diyorum..

o dediğin ürünün bilgisayarcılara geliş fiyatı 2,65$.üzerine kim ne koyar nasıl satar bilmem...

Dostum sen bunlardan anlıyorsun galıba bana ayarlıyabilirmisin?
  • Şimdi PSU ya baktım son 4 tane pini P10 diye ayırmış...Onlar yani dışardamı kalıcak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xf

quote:

Dostum sen bunlardan anlıyorsun galıba bana ayarlıyabilirmisin?

dostum şuan erzurumdayım istanbulda olsam seve seve..

• Şuan dediğine göre demekki kısa surede geliceksin :)
  • haziran-temmuz gibi...
  • Beklerim ama bedava verirsin :)
  • dogrudan takilabiliyor ben bu kasayi alirken abi su kasana psu sunu deneyelim demistim (kasayi baska yerden sistemin geri kalanini baska yerden almistim) adam takmisti borda ve calismisti guc kablosunun uzeirnde ki centik tam ortada degil bir koseye daha yakin uzak oldugu kosedeki dortlu ayagi bos birakip takila biliyor sanirim ama emin degilim
  • Anakart daha yenı garantiden geldı gumletmıyelım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.