Şimdi Ara

CoolerMaster gx650 fanı çok sesli çalışıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coolermaster rc692 kasayla beraber gelen gx650 güçkaynağı şuan sistemin en gürültülü çalışanı... phenomII işlemci fanı bile sönük kalıyor yanında... buna sebep fanın aşağı bakması olabilirmi...
    olmadı fanı değiştiririz... iyi cmf değerli sessiz fan önerisi de çok makbule geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurden -- 22 Nisan 2011; 10:35:09 >

• valla durum bende de oyle,ayrica uplamis olalim dedim :D
  • takip
  • fan'ı yukarıya doğru çevir
    aynı durum bende de vardı
    yukarı doğru cevirince seste bayağı bi azalma oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: meposion

fan'ı yukarıya doğru çevir
    aynı durum bende de vardı
    yukarı doğru cevirince seste bayağı bi azalma oldu

ben yukari cevirdim ama o sefer de ayni derecede ses cikinca duzeni bozmamis olmak amaciyla asagi bakiyor fan. 120 X 120 X 25 AD1212US-A71GL S 12 0.50 6.00 2500 98.6 0.179 43.3 156 1,2,3 CE 90 30.80 bu bizim kasalarin icinden cikan fanin ozellikleri ama kisaca 12V ile calisiyor, 2500rpm. 98.6 cfm ve 43.3 dbA ile calisiyor. yeni modelindeki ise 85cfm ve 39dba ile calisiyor. bence biz bunlara 80-85cfmlik fan taksak olur. ha peki o kadar yuksek cfm li fan varmi sessiz olan? bilmem peki, dusuk cfmli fan takarsak ama cfm disinda hersey ayniysa psu yanabilir mi? sonucta bu fanlar egzos gorevi goruyor yani sicakligi atiyor, o yuzden bence cfm dusuk olsa bile takilabilir ve teknik olarak birsey olmamali.

• bende c.m 600 watt var ses acaip deli ediyordu kasa fanlarından biri ile değiştirdim...hiç bir sorun yok hala kullanmaktayım vede acaip sessiz çalışıyor..cfm değerlerine takılmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

bende c.m 600 watt var ses acaip deli ediyordu kasa fanlarından biri ile değiştirdim...hiç bir sorun yok hala kullanmaktayım vede acaip sessiz çalışıyor..cfm değerlerine takılmayın...

imzanizi okuduktan sonra dejavu oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.