Şimdi Ara

Coolermaster hyper 212x için yeni fan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 8120 işlemci ile birlikte kullandığım cooler master hyper 212x in fanı ölmek üzere. Devir hızı problemi yaşıyor, ara sıra yükte 800den yukarı çıkmıyor, söküp taktiğımda normal haline geri getirebiliyorum. Uzatmadan lafa döneyim.

Hyper 212x in soğutma borusu ile kullanacağım, yine şuan mevcut olan coolermasterın kendi fan ayarında bir fan bakınıyorum. Ancak ne alacağıma tam karar veremedim. Sizlerden bu konuda tavsiye bekliyorum.

Aklımda Corsair AP120 var 2350rpm olan modeli var ancak kesin ve net karar verebilmiş değilim, alıp pişman olmak istemiyorum, alternatif öneriler bekliyorum.

Hyper 212x'in fan özellikleri: 120mm, dakikada 600-2000 rpm, min 9dba-max 36dba

Birde çok önemli değil ancak yinede sormak istiyorum, fanı boruya oturtmak için gereken aparattan nereden bulabilirim. Aparatı aşağıda resim üstünde gösteriyorum, saygılar.

Coolermaster hyper 212x için yeni fan önerisi

• Öncelikle teşekkür ediyorum hocam. Ancak aşırı yükte işlemler yapmıyorum, devir hızlarım max 1700, overclock düşüncemde yok. Bu önerdiğiniz ürünü Türkiyede bulabiliyor muyuz yoksa amazondan mı sipariş vermek gerek. Saygılar.
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    2000Rpm tercih edilebilir. Noctua ürünlerini inventus'ta bulabilirsiniz.
    http://noctua.at/en/products/product-line-industrial/nf-f12-industrialppc-2000-ip67-pwm
    Öncelik sessizlik ise bu ürün daha iyi tercih olur.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4540

• Çok teşekkür ediyorum, saygılar.
  • Rica ederim.
  • Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum, kusura bakmayın lütfen. Önerdiğiniz fanın 24v olması herhangi bir sorun teşkil eder mi? Birde 3000rpm ile 2000rpm in fiyat seviyeleri hemen hemen aynı düzeyde. Öncelikli olarak hangisi tercih edilmeli, yani farklar dönüş hızından ziayade temel olarak nedir, örneğin gürültü, aşırı yükte 3000 olanın daha iyi soğutması vs vs. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu soğutucuyu Türkiye de hiç bir yerde bulamadım,arkadaşlar sizin bildiğiniz bir yer varmı alabileceğim
  • 3-4 sene önce vatandan almıştım hocam, şuan nereden alınabilir bilmiyorum maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.