Şimdi Ara

CoolerMaster MasterBox Lite 5 Fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamı yeni sayılabilcek şekilde 1 hafta önce topladım. İlk tam anlamıyla toplandıgında bi sıkıntı yoktu fanlar tam olarak calısıyordu. Daha sonra fak bir şey için vatan bilgisayara götürdüm. Ordan almıştım bütün parçaları. Kasayı geri aldıgımda ise kasamın ön tarafında bulunan fanlardan en alttaki çalışmıyor. Işığı diğerleri gibi yanıyor fakat diğerleri gibi dönmüyor. Fikrimce sıkıntının kablolarıyla alakalı oldugu. Yerleri vs. Montaj konusunda cok bilgili olmadıgımdan yardımınızı bekliyorujm . Teşekkürler

• Cooler Master'ın yeni fanlarında iki pin oluyor. Biri fanın dönmesi için diğeri rgb aydınlatma için. Onu takmayı unutmuşlardır. Arka kapağı sökün bulursunuz takılmamış konnektörü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Cooler Master'ın yeni fanlarında iki pin oluyor. Biri fanın dönmesi için diğeri rgb aydınlatma için. Onu takmayı unutmuşlardır. Arka kapağı sökün bulursunuz takılmamış konnektörü.

Her fan için ayrı 2 pinden bahsediyorsunuz değil mi. Çalışmayandan yola cıkarak bakcagım. Peki nereye takacagım konusunda bilgin var mı . aydsınlatma pininin yanında mı olucak
  • CoolerMaster MasterBox Lite 5 Fanı

Bu tarz 3 pin molex dönüştürücü var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.