Şimdi Ara

Çoook Acil lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet pc kullanıyorum....ankartın teknik özellikleri şöyle

Processor:Supports Intel 775,FSB is 1066/800/533 processor.
    I/O Chipset:Has function which the hardware monitors,May monitor CPU the temperature.
    Chipset:VIA P4M890+VT8237PRO
    Memory:supports up to 1GB DDR2
    HardDisk:Supports standard 2 x 3.5 inch SATA-2 (RAID)133, up to 250GB
    Optical Drives:slimtype CD-ROM/DVD/DVD COMBO/DVD+-RW
    Graphics:Motherboard integration Graphics
    Ports:8 usb 2.0 Ports (4 inside,4 ouside); 1 modemport; 1 Lan port; 2 SATA Ports; 1 notebook
    pc CD-ROMport; 2 Serial ports,1 Parallel port; 1 COMport; 2 PS/2 ports; 1 microphone
    portt; 1 earphone port; 1 speaker box port HDMI Port;
    Audio:5.1 sound
    Networking:REALTEK 8100 10/100M

Bu pc de dual core ve core2 dua işlemcileri çok rahat çalıştırıyorum..,Celeron 2,6 takılma yapıyo ama celeron processor 420 1,60 Ghz işlemciyi çalıştıramıyorum..anakart açıyo ama ekrana görüntü gelmiyo..aynı işlemciden 4 taneside böyle normal masa üstü bilgisayara taktığımda işlemci çalışıyor...

Bios güncellemeside yaptım ama sonuç aynı...

Not:pcde sorun yok anakarttada başka bir işlemci ile açıyorum pc yi...bu bilgisayara celeron 1,6 işlemci takmam gerek...

Bu konuda bir fikri yada yardımı olan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..

• arkadaşalar kusura bakmayın konuyu silebilirsiniz...yurdışındaki üretici firma ile görüştüm.anakartın versiyonu varmış.ilk üretim yaptıklarında bukonuyla ilgili işlemciyi göz ardı etmişler anakartın 1,0 1,1 ve 1,2 olmak üzere 3 çeşiti mevcut.Dolayısyla 1,0 ve 1,1 ler bu düşük işlemciler i çalıştırmıyor.bendeki pclerde1 ,1 mecburen core serilerine dönecem..şimdiden tşkler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.