Tablet pc kullanıyorum....ankartın teknik özellikleri şöyle
Processor:Supports Intel 775,FSB is 1066/800/533 processor. I/O Chipset:Has function which the hardware monitors,May monitor CPU the temperature. Chipset:VIA P4M890+VT8237PRO Memory:supports up to 1GB DDR2 HardDisk:Supports standard 2 x 3.5 inch SATA-2 (RAID)133, up to 250GB Optical Drives:slimtype CD-ROM/DVD/DVD COMBO/DVD+-RW Graphics:Motherboard integration Graphics Ports:8 usb 2.0 Ports (4 inside,4 ouside); 1 modemport; 1 Lan port; 2 SATA Ports; 1 notebook pc CD-ROMport; 2 Serial ports,1 Parallel port; 1 COMport; 2 PS/2 ports; 1 microphone portt; 1 earphone port; 1 speaker box port HDMI Port; Audio:5.1 sound Networking:REALTEK 8100 10/100M
Bu pc de dual core ve core2 dua işlemcileri çok rahat çalıştırıyorum..,Celeron 2,6 takılma yapıyo ama celeron processor 420 1,60 Ghz işlemciyi çalıştıramıyorum..anakart açıyo ama ekrana görüntü gelmiyo..aynı işlemciden 4 taneside böyle normal masa üstü bilgisayara taktığımda işlemci çalışıyor...
Bios güncellemeside yaptım ama sonuç aynı...
Not:pcde sorun yok anakarttada başka bir işlemci ile açıyorum pc yi...bu bilgisayara celeron 1,6 işlemci takmam gerek...
Bu konuda bir fikri yada yardımı olan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..
arkadaşalar kusura bakmayın konuyu silebilirsiniz...yurdışındaki üretici firma ile görüştüm.anakartın versiyonu varmış.ilk üretim yaptıklarında bukonuyla ilgili işlemciyi göz ardı etmişler anakartın 1,0 1,1 ve 1,2 olmak üzere 3 çeşiti mevcut.Dolayısyla 1,0 ve 1,1 ler bu düşük işlemciler i çalıştırmıyor.bendeki pclerde1 ,1 mecburen core serilerine dönecem..şimdiden tşkler...