Şimdi Ara

çoook ilginç logitec x 530 pc kapalıyken rus radyosu çekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorun bende de var kaç senedir hala çözemedim ya. alüminyum folyoda denedim olmadı. kablolardandır diye düşündüm bütün kabloları çıkardım sadece tek bir hoparlör taktım 5+1 e ve hala geliyor deli etti. kablolarını değiştricem belki kılıfı ince geliyodur diye bakalm umarım düzelir deli etti. camı açtığımda ses yükseliyor. ses kısma kısmında tümünü kapatıyorum hala aynı ses düzeyinde radyo çalmaya devam ediyor. farklı prizlerde de denedim hala aynı
  • hort
  • Nerdeyse 3 senelik bir Hort u başarmış arkadaş..Bu anlamda fena olmuş..

Yalnız şu mesaj çok fena ibretlikmiş..

quote:

Orijinalden alıntı: vitex

Yıllar önce Dicovery'de bir belgesel izlemiştim.Bu belgeselde, adam evde sürekli sesler duyuyor ve çözemiyor. Bu durumu doğa üstü olaylara bağlayıp bu konuda (sözümona) uzman birilerini çağırıyor. Onlar da evde doğa üstü birşeyler olduğunu iddia ediyor vs. Sonunda bir şekilde farkediliyor ki; ses çaydanlıktan geliyor. Evin yakınında bir radyo vericisi olduğu için doğal gaz boruları anten görevi görerek ocağa kadar iletiyor ve çaydanlıktan zor da olsa anlaşılabilir sesler çıkıyor. Bu olayı düşündüğümde sizinki sıradan bir olay herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 9 Temmuz 2013; 22:50:13 >

• oda bişey mi Adam radyo yayınını dişindeki köprüden duyuyormuş havadaki titreşimleri alıyor kulağa iletiyor.
  • oasisngn kullanıcısına yanıt
    Evet bilgisayar hoparlörünün yerlerini değiştirince sorun çözüldü. Kaç senedir bu radyoyu dinlemek mecburiyetinde kalıyordum yerlerini değiştirmek de hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederim
  • Her aletin manyetik frekansı var ,kasanın içindeki aygıtların dahi var. O frekans senin hoparlörüne gelip ya da iletkenliği olan bir şeye bunu yapabilir.
  • benim 15 sene önce jazz 4+1 vardı onun subwooferındada radyo sesi geliyordu, amfi ile alakalı bişey sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Evet bilgisayar hoparlörünün yerlerini değiştirince sorun çözüldü. Kaç senedir bu radyoyu dinlemek mecburiyetinde kalıyordum yerlerini değiştirmek de hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederim

6 sene sonra gelen aydınlanma :)
    ve bilgi paylaşmanın yararı... ben bu mesajı yazdığımı hatırlamıyor olsam da speakerları hatırlıyorum...
    geçmiş olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Yerlerini değiştirdiğin için çekmiyordur dostum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.