ARADA 1 OLUR DİOSUNDA ARADA BİR BUGLA 1 LVL ATLAYIP WARRIORA MAGE SKİLLİ GELİRMİ ?
quote:
Orijinalden alıntı: VEYSELLIII
ARADA 1 OLUR DİOSUNDA ARADA BİR BUGLA 1 LVL ATLAYIP WARRIORA MAGE SKİLLİ GELİRMİ ?
Olur böyler şeyler nede olsa knight online bu satart diyince dc yazıyor zaten takma
quote:
Orijinalden alıntı: VEYSELLIII
banada oldu
quote:
Orijinalden alıntı: :Kasar_Hood:
banada oldu
Alıntıları Göster
Bak
quote:
Orijinalden alıntı: SunD
Olur böyler şeyler nede olsa knight online bu satart diyince dc yazıyor zaten takma
Alıntıları Göster
olur olur diyip kek muamelesi yapmayın bu işten bende anlıyorumda oyuna girince mage skilleri ve 1 lvl atlamış halde buldum kendimi.
quote:
Orijinalden alıntı: sehlor
Bak
Alıntıları Göster
bende de oldu gırım ustundekı ıtemı alım dıom gırmıor :D
quote:
Orijinalden alıntı: classorcc
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: classorcc
cakaallll
quote:
Orijinalden alıntı: :Kasar_Hood:
banada oldu
Alıntıları Göster
BANA ÇOK OLDU. BİR GİRDİM 60 LEVEL MAGE SONRASINDA DC.
efet kafana takma olur böle bugglar arada bir .!!
quote:
Orijinalden alıntı: bonaqua
efet kafana takma olur böle bugglar arada bir .!!
banada oldu benim lvl 61 di bi girdim ksk serhat die birinin adamı var elalemin 58 lvl
quote:
Orijinalden alıntı: MyNaMeIsPriest
banada oldu benim lvl 61 di bi girdim ksk serhat die birinin adamı var elalemin 58 lvl
Alıntıları Göster
bizim burdaki cafenin sahibinede böle bi olay oldu diesde oynuyo lwl 69 du o zmn şimdi 74 nese bi açtı insan yeri şaşırdık bekledik sonra lwl 70 diesin ünlü adamlarından biri adını şu an hatırlayamıyorum start yaptık dc ama adamın elinde +8 shardlara fln
bu oyunun artık bug denemeyecek kadar doğallaşmış bir açığı ilginç bi tarafı kalmadı artık