Şimdi Ara

cooooooook acıl yardım lutfen!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba en iyi masaüstü bilgisayar markası nedir??

•  cooooooook acıl yardım lutfen!!!!!!

tıkla

Monitör olarak yine o marka iyidir.

Tıkla

• bu baya pahalı daha ucuz yok mu yada verebilecegınız markalar?
  • marka veremez mısınız acaba hp gıvı mesela?
  • toplama en iyisidir ve en kalitelisidir

sistem tavsiyeleri (dahili bileşenlerde) bölümünden yardım alabilirsin

site olarak nova bilgisayar inventus en iyileridir

sana 2 gb çok iyi diye satılan ekran kartlarının iyice araştırdığında çöpten ibaret olduğunu görürsün keza işlemcilerin en b.ktanı olduğunu(i5in en kötüsü ve satılmayanı gibi) da görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

toplama en iyisidir ve en kalitelisidir

sistem tavsiyeleri (dahili bileşenlerde) bölümünden yardım alabilirsin

site olarak nova bilgisayar inventus en iyileridir

sana 2 gb çok iyi diye satılan ekran kartlarının iyice araştırdığında çöpten ibaret olduğunu görürsün keza işlemcilerin en b.ktanı olduğunu(i5in en kötüsü ve satılmayanı gibi) da görürsün

arkadaş söylemiş, MARKA PC lerden iş çıkmaz bunu bilmelisin, ancak yukarıdaki canavar istisna
  • Marka pc işine takılıp kalma , satılan pc bileşenleri daha önemlidir. Toplama pc daha uygun fiyata , istenilen özelliklere göre kurulduğu için daha isabetli bir seçim olur. Eğer satış sonrası teknik destek , garanti hususu gibi şeylere bakıyorsan , HP bu konuda çok iyidir. Dente computer Dente Gamezone adı altında hazır pc kasası satıyor , oradanda bakabilirsin. Vatan bilgisayar , Sanalmarketim gibi yerlerden bütün pc parçalarını alırsan , hem senin adına tüm sistemi toplarlar hemde satış sonrası destek hususnda daha güvenilir olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    2 hafta önce açıldı
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toplama alirkende yukarda arkadaslarin verdigi sanalmarketim.com gibi sitelerde bilgisayar toplama sihirbazlari var. Oralarda istedigin bilgisayari olusturursun ondan sonrada hangi urun nerde ucuz onu kovala. Benim sana tavsiyem islemci anakart ve ekran kartini iyi sec. Bu parcalar pahalli oldugu icin ugrade'i zor oluyor. Cunku sonradan bi degistirmeye kalktiginda komple islemci anakart degisiyor. Ekran kartlarini forumda arastir. Ekran kartlarini ureten markalar onemlidir mesela Zotac nvidia gtx 560 burda markadan kastim Zotac. Baya bi arastirma yapman gerekebilir ama sonucta uzun sure kullanabilecegin bi bilgisayarin olur.
  • Güvenilir bir yerden toplattığınız bilgisayar en iyisidir. inventus benim önereceğim yer. İstediğiniz özellikleri veya bilgisayarı hangi iş(ler) için kullanacağınızı inventus'a e-mail atın, onlar sizin için bir sistem oluşturup gönderir. İçinize sinmezse onların gönderdiği sistemi buraya da yazıp fikir alırsınız.
  • arkadaşlar hepinize tşşekür ederim. Fakat murat.nur arkadaşımızın dediği gibi eger toplamada sorun cıkarsa garantısı olmaz para sıkıntısı cıkabilir ama benım tanıdıklarım var toplama yapanlar onlardan bakabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem1237

arkadaşlar hepinize tşşekür ederim. Fakat murat.nur arkadaşımızın dediği gibi eger toplamada sorun cıkarsa garantısı olmaz para sıkıntısı cıkabilir ama benım tanıdıklarım var toplama yapanlar onlardan bakabilirim

toplamada garanti olmaz mı ?

bilgilerinin çok zayıf olması bir yana, seni yanlış yönlendirenlerde aynı bilgilere sahip heralde,

bildiğin gibi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 26 Ocak 2012; 14:04:54 >

• artenis toplama pc de de parça garantisi var ama Hazır pc de Firmanın garantiye olan etkisi de mevcut. Mesela hazır pc satıcısı olan HP müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için parça değişimi gibi bir mevzuda işi yokuşa sürmeden ,daha hızlı şekilde davranabiliyor. Garantiye gönderilen her bir pc parçasında firmalar farklı farklı tutumlar sergileyebiliyor. Kullanıcı hatası deyip geçmek bazılarınca moda haline bile gelmiş bir uygulama. Bunuda dikkate almış olman lazım. Forumda soru soranların bilgi seviyesi sana yetişememiş olabilir belki ama alaycı tutum sergilemen sana yakışmaz. Forumda soru soranlara isabetli cevap vermeye çalışarak yönlendiriyoruz. Birazda alaycı , kırıcı tavrını kimden tevarüs edip , nasıl yönlendirildiğine baksan sana daha faideli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.