Şimdi Ara

coop oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abimle lan bağlantsı ile oyun oynuyoruzda iki kişilik şu ana kadar şu oyunları bitirdik:

Left 4 dead 1-2
    return of the king
    war in north
    conquest
    resident evil 5-6
    counter 1.6
    blur
    aoe 3

aklınızda lan bağlantısı ile oynanacak oyun varmı

• Portal 2
  • bu oyunu yeni duydumda nasıl bir oyun
  • Borderlands
  • cod waw zombies
  • The elder gods v Skyrim 1 tane
  • skyrim coop oynanıyor mu
  • cod zombie
  • call of duty world at war oyunun zombie modu mu
  • Call Of Duty Black Ops 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRapHeroI -- 4 Şubat 2014; 19:14:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecenin-Öfkesi

abimle lan bağlantsı ile oyun oynuyoruzda iki kişilik şu ana kadar şu oyunları bitirdik:

Left 4 dead 1-2
    return of the king
    war in north
    conquest
    resident evil 5-6
    counter 1.6
    blur
    aoe 3

aklınızda lan bağlantısı ile oynanacak oyun varmı

Abinle piyasadaki en iyi Coop oyunlarını oynuyorsunuz zaten. Ekstra bunlara ek olarak severseniz Splinter Cell serisi ve Dead Space 3 diyebilirim.. Onları da deneyin. Özellikle Splinter Cell Conviction Coop modu

• dead space serisinin hastasıyım ama dead space 3 illegal olarak coop oynanıyor mu yoksa almammı gerekiyor araştırdımda hiç bir yere güvenmedim Splinter Cell nasıl bir oyun oda illegal oynanıyor mu çünkü dead sace 3 almayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gecenin-Öfkesi -- 4 Şubat 2014; 22:47:47 >
  • quote:

dead space serisinin hastasıyım ama dead space 3 illegal olarak coop oynanıyor mu yoksa almammı gerekiyor araştırdımda hiç bir yere güvenmedim Splinter Cell nasıl bir oyun oda illegal oynanıyor mu çünkü dead sace 3 almayı planlıyorum

İllegal işini bilmem kardeşim. İkisini de orijinal oynadım arkadaşlarımla.. Ama internetten araştır illaki bulursun bir şeyler.
    Resident Evil 5'i ilk çıktığında korsan oynamıştık Co op arkadaşımla. Onun kadar kolaydır diye düşünüyorum. Dediğim gibi araştır en iyisi

• dead space 3 alcamda abimle beraber oynadığımız için onunda alması lazım dimi yani 2 tane mi dead space 3 alacağım
  • quote:

dead space 3 alcamda abimle beraber oynadığımız için onunda alması lazım dimi yani 2 tane mi dead space 3 alacağım

Evet aynen öyle
  • gitti bizim paralar
  • Şuan için co-op oynamaktan en çok zevk aldığımız oyun Dying Light

https://youtu.be/CkFIVwraIiA?t=2433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 9 Şubat 2016; 11:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErepGOLD

Şuan için co-op oynamaktan en çok zevk aldığımız oyun Dying Light

https://youtu.be/CkFIVwraIiA?t=2433

Cevap yazmadan önce ilk mesaj tarihine bir baksaydın süper zeki arkadaşım benim.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    O kadar zekisin ki uzaklaştırmak zorunda kalmışlar seni forumdan Einstein seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.