Şimdi Ara

Steamda Atölyeden Dosya İndirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
43.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Ben Steamda Age Of Empires II Hd nin Modları Falan Var. Bunları Nasıl İndirebilirim. Öğeyi İndirebilmek İçin Abone Ol Diyo. Ona Tıkladığımda ''Bu öğe Aboneliklerinize eklendi. Bazı oyunların, öğeler indirilmeden önce yeniden başlatılması gerekebilir'' Diye Bir Yazı Çıkıyo. Nasıl İndirebilirim.Lütfen Bana Yardımcı Olurmusunuz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Atölyesinden Dosya İndirme

Steam Atölyesi, oyun geliştiricilerinin, modcuların ve oyuncuların oyunlar için özel içerikler oluşturup paylaşabileceği çevrimiçi bir platformdur. Bu içerikler arasında modlar, haritalar, karakter görünümleri ve daha fazlası yer alır.

Steam Atölyesinden dosya indirmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Steam hesabına giriş yap.
    • İndirmek istediğin oyunun Atölye sayfasına git.
    • İlgilendiğin dosyayı bul ve "Abone Ol" düğmesine tıkla.
    • Dosya, oyunun "Atölye" sekmesine eklenecektir.
    • Oyunu başlat ve Atölye sekmesinden indirdiğin dosyayı etkinleştir.

Bazı durumlarda, Steam Atölye indiricisi gibi üçüncü taraf araçlar kullanarak dosyaları manuel olarak da indirebilirsin. Ancak, bu yöntem resmi olarak desteklenmemektedir ve bazı riskler içerebilir.

Steam Atölyesinden mod indirmek, oyun deneyimini geliştirmenin ve yeni içerikler keşfetmenin harika bir yoludur. Geniş bir içerik yelpazesinden seçim yapabilir ve oyununu özelleştirebilirsin.

Lütfen, Steam Atölyesinden yalnızca güvenilir kaynaklardan indirmeler yaptığından emin ol. Şüpheli veya kötü amaçlı dosyalardan kaçınmak için dosyaların kullanıcı yorumlarını ve puanlarını incelemeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kendi kendine indiriyor diye hatırlıyorum
  • Yok Kardeş İnmiyo. Lütfen Biri Yardım Etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manchester1 -- 23 Haziran 2013; 18:24:15 >
  • Yardım Edecek Yok Mu?. Çok Acil Öğrenmem Lazım.
  • Abone ol deyince kendiliğinden inip kuruluyor. Olmuyorsa tüm abonelikleri kaldır, oyun dosyalarını doğrula, Steam'i baştan başlat. Sonra tekrar dene.
  • Peki İndirebileceğimiz Modların Oyununu Steamdan Satın Almış Olmamızmı Lazım. Steamdan Satın Almadım Acaba Ondanmı İndirmiyo.
  • Aynı sorunu ben yaşıyorum gmod 13 te yardım edin bu arada gmodu torrentten indirdim
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar ben torrenten cities skylines oynunu indirdim ama mod yüklemek istiyorum steamdan inidircem fakat abone ol dedikleten sonra ki işlemleri adım adım anlatacak varmı yardımcı olun ltfn
  • Cagataybulbul kullanıcısına yanıt
    Torrent oyuna Steam'den mod mu indireceksin????
  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\workshop ordan dosyayı al ;) olmazsa bilmiyorum
  • Steamden oyunu satın almış olman şart.
    Abonel olduktan sonra zaten indiriyor sonra eğer ki ki olmadığını düşünüyorsan kütüphaneden oyunu doğrula ve steam i yeniden başlat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.