Şimdi Ara

ÇÖPE Mİ ATAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburadadan 10 gün önce 4 gb modelini aldım

Telefon her açılışta google.com.process.gapps işlemi durduruldu hatası veriyor. Ne internetten ne play store dan hiçbir şekilde dosya uygulama hiçbişey indiremiyorum.

4 Marttaki güncellemeyi yükledikten sonra bu hale geldi.

Çözüm için yardımcı olabilecek biri var mı çıldırmak üzereyim 10 günlük telefon

• Benim s3 te de aynı hatayı veriyordu 4.3 güncellemesinden sonra. Çözümü basit telefon senin internet gezintilerini yedeklemeye çalışıyor ve hata veriyor. Discovery de nerede bilmiyotum ama ayarlar/hesaplar tarzı kısımdan cloud vs tarzı senkronizasyonları kapat düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format atmayi denednmi

• fabrika ayarlarına döndürdüm ama bişey değişmedi

formattan kasıt bu mu bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidJonGilmour

Hepsiburadadan 10 gün önce 4 gb modelini aldım

Telefon her açılışta google.com.process.gapps işlemi durduruldu hatası veriyor. Ne internetten ne play store dan hiçbir şekilde dosya uygulama hiçbişey indiremiyorum.

4 Marttaki güncellemeyi yükledikten sonra bu hale geldi.

Çözüm için yardımcı olabilecek biri var mı çıldırmak üzereyim 10 günlük telefon

Sp flash tool ile stock romu tekrardan yükleyin sorun çozülür büyük ihtimalle %80 yazılımsal bi hata çünkü

• at çöpe gitsin ya uğraşmaya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Benim s3 te de aynı hatayı veriyordu 4.3 güncellemesinden sonra. Çözümü basit telefon senin internet gezintilerini yedeklemeye çalışıyor ve hata veriyor. Discovery de nerede bilmiyotum ama ayarlar/hesaplar tarzı kısımdan cloud vs tarzı senkronizasyonları kapat düzelir.

hocam hesaplar kısmında söylediğin bilgilere ulaşmaya çalıştım ama bulamadım

daha açık şekilde yazman mümkün mü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en sonunda o olcak sabahtan beri kfayı yedirtti bana
  • Ah be kardeşim Lumia 720 varken alınır mı bu ismi belirsiz telefon. Neyse Sp Flash Tool ile yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Ah be kardeşim Lumia 720 varken alınır mı bu ismi belirsiz telefon. Neyse Sp Flash Tool ile yap.

sp flash tool nedir hocam, kusura bakma biraz yabancıyım bu işlere

daha açıklayıcı yazman mümkün mü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Benim s3 te de aynı hatayı veriyordu 4.3 güncellemesinden sonra. Çözümü basit telefon senin internet gezintilerini yedeklemeye çalışıyor ve hata veriyor. Discovery de nerede bilmiyotum ama ayarlar/hesaplar tarzı kısımdan cloud vs tarzı senkronizasyonları kapat düzelir.

hocam hesaplar kısmında söylediğin bilgilere ulaşmaya çalıştım ama bulamadım

daha açık şekilde yazman mümkün mü

Ayarlar dan üst sekmeden tüm ayarlara gir.

Orda Hesaplar bölümünde google yazıyorya, oraya gir ve içeride bir yerlerde internet gezintilerimi yedekle vs tarzı şeyler olmalı ordaki tikleri kaldır kaydet. telefonu yeniden başlat.

ÇÖPE Mİ ATAYIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 8 Mart 2014; 18:56:12 >

• maalesef söylediğin yerde internet gezintilerimi yedekle diye bir seöenek yok
  • Hiç rom root uğraşma yolla servise
  • Google a forum pittech yazın ve stock romlara girin orda anlatım mevcut.v6565 sürümünü indirin ve anlatımdaki gibi kur. ( mutlaka sürüm 6565 kur güncellemeyle uğraşmassın.) çözüm gerçekten çok basit hocam.%100 yazılımsal hata telefonunuza sapasağlam.

Discovery ile kötü tanışmanıza üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 8 Mart 2014; 19:42:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Ah be kardeşim Lumia 720 varken alınır mı bu ismi belirsiz telefon. Neyse Sp Flash Tool ile yap.

sp flash tool nedir hocam, kusura bakma biraz yabancıyım bu işlere

daha açıklayıcı yazman mümkün mü

Hocam bu işler biraz sakat işler . Madem yabancısın hiç bulaşma o zaman . Daha kötü yaparsın telefonu.

Rootlu ise telefon rom yükle. Tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu atmaktansa Custom rom at, kafan rahat etsin. Custom romlardan sonra Stock gözüne çöp gibi görünecek..
  • Spflash un bir tehlikesi yok. Sürücüler ve doğru spflash sürümü ile her telefona yapılabilir.ki zaten RESMI sürüm var ortada GM nin serviste kullanacağı da aynısı.(6565)

• quote:

fabrika ayarlarına döndürdüm ama bişey değişmedi

formattan kasıt bu mu bilmiyorum ama

Evet fabrika ayarlarina dondrmendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Spflash un bir tehlikesi yok. Sürücüler ve doğru spflash sürümü ile her telefona yapılabilir.ki zaten RESMI sürüm var ortada GM nin serviste kullanacağı da aynısı.(6565)

hocam çok teşekkür ederimsöylediğiniz gibi yüklemeleri yaptım şimdilik sorun çözüldü,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.