meireles zaten ayrı... bilmiyorum ne derdi var adamın, Fenerbahçeyi mi sevemedi anlamadım... Selçuğun Bekirin nesine kızıyım onların zaten kapasiesi o kadar...Ben en çok Meirelese kızıyorum bişeyleri yapacak kapasitesi varken yapmıyo hep yalancı işlerin içinde. Dünde gördük daha önce de, takımda ondan iyi uzaktan vuran yok ama gel gör ki maçlarda ne o noktalara gidiyo ne şut atıyo ne ara pası deniyo, hep en kolay pası oynuyo. Açıkcası ne bi Fernandes ne bi Selçuk ne de bi Emrenin yarısı etmez....geldiğinden beri kalitesini gösterdiği tek maç istanbuldaki lazio maçı.
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
quote:
Orijinalden alıntı: 1905ARMADA
moral veren bir yorum Galatasaray penceresinden bakarsam.
Yerli ve yabancı kadrosunda da sizden daha iyi gibi gözüküyoruz. Galatasaray ve Fener kadrosundan takım kurun desek Galatasasaylı oyuncu sayısı Fenerden daha fazla olur.
yabancı sınırlaması yok dersen kaleye muslera
kadro feci olmuş böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B6174C33A
Ne bu sabırsızlık? Recep-Salıh dıye saydıgın cocuklar 3 yıl once lısede "aga 8. Sorunun cevabı ne" dıye gezıyodu. Ne zıhın olarak ne de fızık olarak hazırlar bu kategorıye. Kendı kategorısının yıldızıyken A Takım'ın yedegı yapmak oyuncuya hem form hem de zıhın acısından zarar verır.
Sowun toparlaması lazım GS maçı da çok kötüydü bu maçta da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme