Şimdi Ara

Çöpten Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun Yanal yeni, zaman tanınması lazım kesinlikle, kendisi de demiş 6 hafta lazım diye, tmm ona da lafımız yok da.... oyuncular bildiğimiz oyuncular, sizce zaman 32 yaşındaki adamı düzeltir mi ?

Bekir (Serdar Kurtuluşu niye biz almadık, Ersun Yanal niye talep etmedi düşündürücü. demek ki Bekiri ve M.Topuzu sağ bekde yeterli görüyo, hadi hayırlısı..)
    Selçuk
    Caner (takımın topla dripling yapabilen tek oyuncusu, ne günlere kaldık, kurulan kadroya bak, takımın tek eksiği Cardozo değil çok net)
    Krasic
    Baroni
    M.Topuz
    Meireles (takımda en çok küfürü hakeden adam,lan hadi diğerlerinin kapasitesi yok oynayamıyolar, sen niye hiç sorumluluk almıyon? savunmada ve hücumda Emrenin yarısı bile değil, para ederken satılsa da kurtulsak)
    Stoch (milli takım hocası kadroya almıyo; şöhreti kaldıramadı, TD taraftar gazeteciler herkesin ona yardımcı olması lazım fln diyo... 24 yaşında yılda 2,5 M alan profesyonel futbolcuya biz mi yardım edelim... lan bize kim yardım etsin)

Aslında bunlar müthiş adamdı da Aykut Kocaman çok kötü taktisyen olduğu için ve bu elit oyunculardan yeterince yararlanamadığı için mi başarısız olduk ?
    eğer Ersun Yanal ben Aykut Kocamanın yapamadığını yaparım, aslında bunlar iyi adamlar, benimle birlikte müthiş oynarlar sanıyosa iyi bi yanılıyo bence...

Salzburg maçlarında belli olur ama Salih Alper Holmen ortasahada Baroniden Meirelesten sonra düşünülüyosa, şöyle oynayan Canere verilen şansın, çok değil 10 da 1 i Recepe verilmeyecekse, bu sene de gülmek haram bu taraftara... Transfer demeyin, dünkü takımda Weboyu çıkarıp Cardozoyu bi koyun ne değişirdi bi düşünün

• Ne bu sabırsızlık? Recep-Salıh dıye saydıgın cocuklar 3 yıl once lısede "aga 8. Sorunun cevabı ne" dıye gezıyodu. Ne zıhın olarak ne de fızık olarak hazırlar bu kategorıye. Kendı kategorısının yıldızıyken A Takım'ın yedegı yapmak oyuncuya hem form hem de zıhın acısından zarar verır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Hafta = 1.5 ay
  • Piyon un yerine piyon koymak sorunu çözmez.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    taraftar adamı vezir de eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

6 Hafta = 1.5 ay

kim gelse ağzını 1,5 tan aşağı açmıyo zaten piyasası bu demek ki
  • 1.5 ay sonra takım uçacak!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değilde, her konuya yazıyorum Holmen neden alındı.. İnşallah yanılırım ama ilk fiyasko Holmen olacak diye düşünüyorum.
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    çok iyi adam merak etme, hem tekniği iyi hem çok koşuyo ve en önemlisi kafası çalışıyo salak bi adam değil, galatasaray maçında oynarsa daha fazla fikir sahibi olursun
  • he_man kullanıcısına yanıt
    moral veren bir yorum Galatasaray penceresinden bakarsam.

Yerli ve yabancı kadrosunda da sizden daha iyi gibi gözüküyoruz. Galatasaray ve Fener kadrosundan takım kurun desek Galatasasaylı oyuncu sayısı Fenerden daha fazla olur.
  • Stoch ve M.Topuz haricinde katılıyorum
  • stocha laf ediyorsan daha bir şey demiyorum ben adam her girdiğinde canlılık katıyor takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

Yerli ve yabancı kadrosunda da sizden daha iyi gibi gözüküyoruz. Galatasaray ve Fener kadrosundan takım kurun desek Galatasasaylı oyuncu sayısı Fenerden daha fazla olur.

Çöpten Adam

yabancı sınırlaması yok dersen kaleye muslera
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

Çöpten Adam

yabancı sınırlaması yok dersen kaleye muslera

meireles yerine emreyi koy tamam

• Şu takımda Stoch oynadığı zaman ne çok şeyin fark ettiğini PSV maçında gördük. Adam paslarıyla, verkaçlarıyla takımı pozisyona sokan tek adam. Bizde çok açık şekilde teknik oyuncu eksikliği var. Takımda teknik, çalım ve arapası atabilen 2-3 adam var. Onlarda Salih, Stoch ve Alper. Bunlar bu sene kesin ve kesin ilk 11 başlaması lazım. Emre-Meireles ikilisi hücum anlamında kısır kalıyor. Takımı pozisyona sokamıyorlar. Emre zaten fiziksel olarak artık 90 dk kaldıramıyor.

Bu çok net bir şekilde görüldü ki bizde kanatlar hiçbir iş yapmıyor. Sağda yavaş ve teknik olmayan bir Kuyt, solda Caner gibi bir herif var. Elimizde Gökhan (Topuz) ve Hasan gibi iki dinamo var. Bunlar kanat işini halledecektir. Stoch bu haliyle bize forvet arkasında çok daha faydalı olur. PSV maçında bunu pasları ve oyun zekası ile gösterdi.

Bizim ideal 11'imiz bu olmalı

Volkan

Gökhan-Alves-Egemen-Hasan

Topal

Alper-Salih

Stoch

Sow-Cardozo

• Fusion. kullanıcısına yanıt
    stochun futbolunu kısaca özetlemek istiyorum; sakın boş koşu yapma yani defansın arkasına kendini gösterip ara pası falan isteme sakın, geç çizginin üstüne sol açıkta top bekle. top ayağına gelince ya içeri doğru sürüp kaleye şut at ya da sola götürmeye çalış sol ayağınla sallama orta yap rakibe çarpıp korner olsun.
    daha bundan fazlasını göremedik

Hele dünkü maçta önü kapalı olduğu halde, gol olmayacağını bile bile ceza sahasının solundan attığı bi şut var....
    Stochun bu oyun zekasıyla Fenerbahçede oynaması imkansız....aklı başka şeylere daha iyi çalışıyo
  • Evet oyuncular fenerin ayarında oyuncular değil ama oynadıkları oyun çok kötü.

• Topal-Salih-Alper orta sahası ,

Baroni- Emre- Meireles

orta sahasından kat kat daha iyi oynar net. yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

stochun futbolunu kısaca özetlemek istiyorum; sakın boş koşu yapma yani defansın arkasına kendini gösterip ara pası falan isteme sakın, geç çizginin üstüne sol açıkta top bekle. top ayağına gelince ya içeri doğru sürüp kaleye şut at ya da sola götürmeye çalış sol ayağınla sallama orta yap rakibe çarpıp korner olsun.
    daha bundan fazlasını göremedik

Hele dünkü maçta önü kapalı olduğu halde, gol olmayacağını bile bile ceza sahasının solundan attığı bi şut var....
    Stochun bu oyun zekasıyla Fenerbahçede oynaması imkansız....aklı başka şeylere daha iyi çalışıyo

Herkesin şov yapma durumu var, Bruno bile çok kaliteli bir dribling izletti bize. Takım oyunu yok bizde, Topu alıp taşıcak adam yok. Orta saha hücüma çıkarken hiç bir işe yaramıyor. Emre 2-3 kere denedi ama olmadı.
    Meireles konusunda adam kapasitesinin %30 uyla oynuyor. Chealsea de canavar geliyor burda kuzu. PSV maçında unutmaki bu adamın araya kaçmasıyla gol atıyorduk, şutuyla golü buluyordu.
    Hem caner hem stochtan nefret ediyorum. Sol kanatımız otoban, sağ kanatta GG olmadığında otoban.
    Bize çabalayan adam değil, alex gibi adam gelsin. Kuyt,caner çabalıyor çalışkan adamlar ama nereye kadar izliyoruz görüyoruz.
    Takım oyunu kurabilicek, oyun kitlendiğinde araya kaçıp pozisyon yaratıcak, uzun pasların ara durak noktası olucak adam lazım. Yoksa doldur boşalt ile olmaz.
    KAKA gelsin bu takım uçmazsa şerefsizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Piyon un yerine piyon koymak sorunu çözmez.

sardın azize yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.