Yazmak istediklerim o kadar ağır ki, sınırsız ban yerim saniyesinde Ben Ölüm Makinesiyimyoutube yorumlardan mesajımı okuyabilirsiniz
discord: https://discord.gg/studybusiness https://www.youtube.com/watch?v=cQtEE4p0hSI |
Onlar anası babası öldü diye ağlıyor, sen çalıştığın konular kalktı diye ağlıyorsun
-
-
3K dan mezuna kalmasaymış.Mühim olan 12. Sınıfların işlediği yerler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
derece yapamayacak diye ödü kopuyor. umarım sınavın berbat geçer de 1 milyon sıralama yaparsın
-
herife bak inşallah derece yapamaz inşallah çok kolay bir sınav gelir 15k yapar tekrar mezuna kalır seneye de inşallah sistem değişir 2. mezunları almiyoz sınava derler gider bi sanayide amelelik yapat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F21EF93C -- 11 Şubat 2023; 0:18:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şöyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan utanıyorum
buraya da yazıyorum etme bulma dünyası bu çocuk 10kdan kötü bi sıralama yapıcak
yalancı herif
az önceki konuya da yazdim
bana 15-20 tane turkce sozluk verin size yine de buradaki durumu anlatamam
son 100 yilin en buyuk depremi yaşanıyor a.k ltisini de cozmeyin
düşünsene annen öldü adamın teki şöyle video çekiyor
elbet karşıma çıkardı sonuçta üni okunulacak şehirler belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F21EF93C -- 11 Şubat 2023; 0:18:20 >
Bölümünü açıklarsa gidelim ünisine dövelim
3kdan iyi yapma ihtimali olmayan bir dallamadır
kendini Tyler Durden sanan aptal o.evladinin teki bahse varım gerçek hayatta yks çalışmaktan başka bişey bilmeyen loserın tekidir:d
Ağlıyor la bi de binlerce insan ölmüş,çocuklar öksüz kalmış,ülkenin en önemli sanayi merkezlerinden biri yerle bir olmuş hala 2 dandik konu derdinde
Şurada tehdit savuran gençlere sesleniyorum. Bakın adliyelerde, duruşmalarda geçti ömrüm. Evinize tebligat geldiğinde hisleriniz hiç şuan ki gibi olmuyor. Ya silin, ya da direkt ben davacı olacağım.
-
Bide videonun altında bunu destekleyen mesajlar da vardı. İnsanlar cidden çok acımasız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
derece yapamayacak diye ödü kopuyor. umarım sınavın berbat geçer de 1 milyon sıralama yaparsın |
az önceki konuya da yazdim
bana 15-20 tane turkce sozluk verin size yine de buradaki durumu anlatamam son 100 yilin en buyuk depremi yaşanıyor a.k ltisini de cozmeyin |
herife bak inşallah derece yapamaz inşallah çok kolay bir sınav gelir 15k yapar tekrar mezuna kalır seneye de inşallah sistem değişir 2. mezunları almiyoz sınava derler gider bi sanayide amelelik yapat
|
şöyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan utanıyorum
buraya da yazıyorum etme bulma dünyası bu çocuk 10kdan kötü bi sıralama yapıcak yalancı herif |
kendini Tyler Durden sanan aptal o.evladinin teki bahse varım gerçek hayatta yks çalışmaktan başka bişey bilmeyen loserın tekidir:d |
3K dan mezuna kalmasaymış.Mühim olan 12. Sınıfların işlediği yerler |
Bölümünü açıklarsa gidelim ünisine dövelim
|
Yaşadığım şehir yok oldu. Düşünün gece birden ailenizin çığlıklarına ve inanilmaz bir sarsintiya uyanıyorsunuz ve o saniyeler saatler gibi geçiyor. Size yemin ediyorum gözlerimi kapattım ve içimden tek geçen şey birazdan öleceğimdi. Allaha şükür bir şekilde kurtulduk. Ama insanların hali o kadar kötüydü ki. Komşularımızın çığlıkları kulağımdan gitmiyor. Bu video toplumumuzdaki inanılmaz buyuk ahlak sorununu gosteriyor. Son 4 gunde inanilmaz iyi insanlarla karsilastik ama ayni zamanda 30 lira eksigimiz var diye arac lastik zincirini vermek istemeyenlerle de. Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. Videodaki sahis dilerim gosteremedigin vicdana muhtac kalirsin. Herkese gecmis olsun
|
Adam verdiği emeklere ve iyi sıralamadan mezuna kalma kararı almasına ağlıyor herhalde. Kendine göre haklı olduğu noktalar var, ama konuların kaldırılacağı belliydi, kendisi de biliyordu ne olacağını. Şu anda sindirmeye çalışıyor durumu, bunu video çekmeden kendi içinde yaşasa daha iyi olurdu linç de yemezdi. |
Benzer içerikler
- gemide çalışmak vasifsiz
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- 2025 diş hekimi atamaları ne zaman
- nitelik yayınları zorluk derecesi
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X