Şimdi Ara

Copyright kaldırma veya turkceleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Copyright yazısı birçok kişi Türkçeleştirmek istiyor veya kaldırmak ama bu cok tasvip edilen birsey degil.Mümkünse degiştirin tamamen kaldırmayın. Bu sistem için emek harcanıyor ve sizden tek istenen en altta copyright yazısının olması. Bu yazıyı kaldırarak emeğe saygı göstermemiş ve bu saygıyı gösterenlere ise hakaret etmiş olacaksınız.

Php-nuke de yapılan
    Bu işlem için öncelikle phpmyadmin'i açın. Burada sql sorgusu çalıştır sayfasına girin. Bu sql sorgusu çalıştırma sayfasındaki kutuya aşağıdaki kodu değiştirmeden yapıştırın ve Git ile komutu uygulatın. Böylece Copyright yazısı Türkçeleşecektir.

update nuke_config set Copyright='Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.';

veya ' ' işaretleri arasına istediğinizi yazın

Set ßy Mavirecks

• biliyorsun bunları aldığın yerde herhangi bir yerde yayınlanması yasak uyarısını görmüşsündür umarım. kaynak belirt lütfen
  • Ben Bunu Bilgisayarımdaki Dökümanlardan aldım.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: >>>> Netopsiyon.Com <<<<

Copyright yazısı birçok kişi Türkçeleştirmek istiyor. Bizde bunun yolunu açıklıyoruz. Ancak bu yolla copyright yazısını kaldıran olursa bunda bütün sorumluluk o kişiye aittir. Biz bu konuda ihlale rastlarsak çekinmeden phpnuke.org adresine bu siteyi bildirmekten çekinmeyeceğinizi bilmelisiniz. Bu sistem için emek harcanıyor ve sizden tek istenen en altta copyright yazısının olması. Bu yazıyı kaldırarak emeğe saygı göstermemiş ve bu saygıyı gösterenlere ise hakaret etmiş olacaksınız.

Bu işlem için öncelikle phpmyadmin'i açın. Burada sql sorgusu çalıştır sayfasına girin. Bu sql sorgusu çalıştırma sayfasındaki kutuya aşağıdaki kodu değiştirmeden yapıştırın ve Git ile komutu uygulatın. Böylece Copyright yazısı Türkçeleşecektir.

update nuke_config set Copyright='Web sitemiz <A href=\"http://phpnuke.org/\">PHP-Nuke</A> (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke <A href=\"http://www.gnu.org/\">GNU/GPL lisansı</A> altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.';

açık açık amacın belli post arttırmak

• ARkadaşım Bu Dökümanlar Benim Bilgisayarımda Kayıtlı Eğer Sorunu OlanWww.Sanalturkdarbe.Com Sitemiz Burada Bu Mesajları Görebilirsiniz.Orada Kaynak Belirtmek Mecburi Değildir.Onun İçin Reklam Yapmak İstemedim Birazda Ama Bir Sorununuz Var İse

WWW.SANALTURKDARBE.COM Dan Aldım Nicknamem : HeRCai OKe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.