L2 cRusaders serweRındayım oyunda patchleri attı start a bastm direk bu hataaaaa !!!!!!!! yaRdımmm
Yardımm edin Lütfenn
Büyük ihtimal sistem dosyasında bir sorunla karşılaşıldı. Oyunu sil Tekrar kurduktan sonra orjinal sistemi sil ve eger uptade yapıyorsan yani oto uptde kullaniyorsan masaüstüne ayri bir dosya acip onun içine uptade ettikten sonra c:/programfiles/Lineage2 dosyasina elinle düzenli bir sekilde at ve tekrar dene hocam..
Saygılarımla...
fire.u ve fire.dll dosyalarında hata olabilir. ya bunları internetten indir yada oyunu silip tekrar yükle
oyunu laptobada yüqledim acaba serwerdanmı ben pwp oynuyorum dha doqurusu yeni baslıcam iste o serwirin sitesindeki oyunu indirdim launcehirin indirdim ordan update yptı iste patch attı sonra bole oLdu 2 pc dede oLdu acaba serwerdanmı kynklnyor ? dendiklerinizi denicemmm coq saoLn
orjinaL sistem deRken ? yaw oyuna daha bqn başlıcamda anlamadım yada minastrith_58 hocam sen bana pm den msnden falan yada burdan qüzel bir pvp server client dowloand linki falan weRsen lütfemmm pm den msnimide werebilirm su oyuna 1 kere oynamayı istiorum lütfenn
özeline msn adresimi gönderdim ekle bir bakalım sorun nerde ;)
orjinaL sistem deRken ? yaw oyuna daha bqn başlıcamda anlamadım yada minastrith_58 hocam sen bana pm den msnden falan yada burdan qüzel bir pvp server client dowloand linki falan weRsen lütfemmm pm den msnimide werebilirm su oyuna 1 kere oynamayı istiorum lütfenn
bunları bi program vasıtasıyla mı böyle yazıyorsun ?
hyR nasıL yani wasıtayla deRken pc mdeki hata bu
Yazının iğrençliğini soruyorqq falan koyuyorsun ya
clientte bir sorun oldugunu sanmiyorum ama indir bakalim :)
düzeLdiiiiiiii herkese yardımlarından dolayı cokkk tesekkur edeRim ama qüzeL cok kisinin onLine oLduqu interlude sw biLen waRmı ya da minastrith hocam senn oynadıqın sw de oLabiLiR
quote:
Orijinalden alıntı: fix06
düzeLdiiiiiiii herkese yardımlarından dolayı cokkk tesekkur edeRim ama qüzeL cok kisinin onLine oLduqu interlude sw biLen waRmı ya da minastrith hocam senn oynadıqın sw de oLabiLiR
yaşasıNNN 0l3333yyy rica ederix qendine ii baq
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orijinalden alıntı: fix06
yaşasıNNN 0l3333yyy rica ederix qendine ii baq
saoLLLLLLLLLLLLLL da oyuna basLadım sehiR yoq xDDDDD bişi anLamadım oyndan xD rehbeR de yoq adam akıLLı aRastırdım xDD
www.l2rare.com bi de buraya baQ, bix burDa oynuY0rux serwer daha YeNi açıLdı 1 aY faLaN oLuyo
off ne zormuş senin gibi yazmak bea
:D eL aLışkanLıqı waLLa aRtk eLim boLe yazıoR
kime sorsam aynı cevap. el alışkanlığı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme