Şimdi Ara

CORDOBA SİGNO HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bu arabayı almak istiyorum ama arabaının hakkında hiçbirşey bilmiyorum yakışı gidişi güvenirliliği hakkında bana yardımcı olurmusunuz birde bu arabanın fiyatı çok değişken 15000 ytlyede var 13000 ytlyede var ben bu arabayı alırsam şayet hemen gaz taktıracağım nasıl olur araba uyumlumu benim bu araba 8v 16 motor 100bg gücünde abs 2 airbag klima vs vs...nedir bu araba çok hoşuma gidiyor ama bnir kere bile binmiş değilim artık unodan sıkıldım ve izmir sıcağından lütfen bana yardımcı olun...kullanıcalr lütfen sesimi duyun araba hakkında bilgi istiyorum...TEŞEKKÜRLER...

• yokmu bilgisi olan arkadaşlar....
  • 17.500 lira civarı 2004 model TDI bir araç alabilirsiniz.

Bütçeniz nedir?

Sadece arka koltuk diz hizası sorun yaratabilir onun dışında önerebileceğim bir araçtır.
    Konsol ve motor Seat üretimi değildir.

Sınıfında güvenlik ve konfor açısından eşit bütçe içerisinde tercih edebileceğiniz en iyi araçtır.
  • Alırsanız signo yani full olanını alın. Ayrıca 1,4_100hp lik bir araç sizi yakıt olarakta kasmayacaktır, kasayı kaldırır. 75hp lik olanlara bakma derim, hem atak değil hemde sıralı lpg de olsa çok yakar emsallerine göre. Cordoba benim çok beğendiğim bir araç, o paraya bir accent falan daha iyisini alırım demeyin, ona vereceğiniz parayla cordoba alın ve rahat edin. GÜVENİN
  • Seat ı pek sevmem ama illa ilgileniyorsan dizeli ile ilgilen

13.000 lira bile versen +2000lirada LPG

17.000-18.000 liraya dizel bakmak daha mantıklı.
  • 100hp lik cordobayı al hem performastan kaybetme sıralı taktır, hemde dizelden az yaksın. Bence
  • arkadaşlar teşekkür ederim zaten istediğim araç signo ve 100 bg beni sadece 8 v olması korkutuyo gibi ama ne bileyiim 13000 ytlyede signo var 15000ytleyede en kısa zamanda arabayı kullanacam neyse arkadaşlar teşekkür ederim benim bütçem şu an 15 max 16000ytle olur ama gazda taktıracağım için bayağı külfetli olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar başka bilgisi olan yokmu yada arabayı şu anda kullanan..şimdiden teşekkür ederim yazan arkadaşlara...
  • arkadaşlar bizim bir müşterimiz 2001 model cordoba 1.9tdi'ı 11,500ytl'ye aldı.bence fiyatı oldukça uygun.
    seat ibiza-cordoba 1.4tdı çok iyi gidiyor.bence tek eksisi arka diz mesafesi.bizim akrabanın sıfır ibizası var sport mudur nedir.kalkışları çok mükemmel.
  • VW grubu bir araçtır. sağlamlık ve kalitede üstün bir arabadır. İster 0 alınsın ister 2. el, parasının karşılığını veren bir araçtır.

Ancak her vw grubu gibi doğuş oto fiyat politikasından (özellikle yedek parça ve serviste) muzdariptir. O nedenle sanayiye gidilmesini (0km ve garantili değilse) tavsiye ederim. artık neredeyse tofaş servisleri kadar yaygın ve bol bulunuyor vw servisleri ve yedek parçası da piyasada gani...

Dizel 2. el aracı şahsen tavsiye etmiyorum; büyük bir kumar. Allah göstermesin arabaya ödediğin para kadar masraf açar başına, sıfırından pahalıya gelir, walla. 2. el bu, masraf çıkarıp çıkarmayacağı belli olmaz. Benzinli olsa yaptırır binersin, adamı fazla üzmez. Ama dizel motor bir masraf açarsa adamın ocağını söndürebilir. Tabi bu benim şahsi kanaatim, kimseyi bağlamaz. isteyen kabul eder, isteyen etmez.

gelelim benzinli motor olayına, güncel kasasında 1.4 litre 16valfli 100 beygirlik bir motor var ve torku 126nm. Ama sen özellikle 8valflik motoru sorduğuna göre muhtemelen eski kasa (galiba 2002 öncesi) 1.6 litre 8valf 102 beygirlik olanı soruyorsun. Bu 8 valflik 1.6 litre motorun torku da 148nm.

Beygir güçleri aynı gibi görünse de eski kasadaki 8v 1.6lt'lik motor yeni kasadaki 1.4 16v'lik motoru tork farkından dolayı tokatlar.

Üstelik bu 1.6 litre, 8 valf, 102 hp olan motor hala daha cordoba'nın vw grubu içindeki abilerinde kullanılmakta; Altea, Toledo, Leon, A3, Golf, Octavia ve diğerleri hala bu motorla üretiliyor.

Yakıt ekonomisi ve dayanıklılık yönünden iyi bir motor olmasa hala daha 0km araçlara takmazlardı o motoru. Oysa ki Bora'ya "çok yakıyor" namını kazandıran 1.6 litre, 16valf, 105 beygirlik model güncel araçlarda artık üretimden kalkmışken 1.6 litre 8 valflik model hala üretiliyor.

Benim bir tanıdığım 39-40 litre kadar benzinle (deposu 45'lik galiba) şehirler arası 700 km'yi aştığını söylüyordu. Dediğine göre araçta 3 kişi + bagaj ve yaz vakti olduğundan sürekli klima çalışır vaziyetteymiş. Hesaba vurunca, bu şartlarda 5 küsür litre yakmış oluyor. Ha, cordobası şu 8v'lik olandan...

Alacaksan signo al; en ful donanımlısı signodur. Zaten 2. elde fiyat pek farketmiyor.

• bir araç sitesinde bu aracın testini okumuştum.arabam.com olabilir.içeriye çok ses aldığını yazıyordu. alırsan en fulunu al.hız sabitleyici bile var.zaten artık full olmaynın yüzüne bile bakmıyorlar. hele klimasız asla.aldınmı fulunu alıcan.bi araba sadece işimi görsün diye alınmaski. öyle olsa 5 senede 4. arabayı aramazdım.broadwaydan inmezdim.araba her zaman zevk vermeli.bu arbanın fiyatlarını bende bilmiyorum. sen donanımına göre diğer markaları kıyasla.marka kıyaslamasını bi kenara bırak.8 valf liyi alma. vw eski motoru buna takıyor.aynı renonun dacıa ya taktığı gibi. 65 bg dizelmi kaldı piyasada allah aşkına.satamadığın motordan eski demirlerden hurdadan araba yap sıfır diye sat.seat için söyelemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar60 -- 6 Mayıs 2007; 21:23:41 >
  • ARKADAŞLAR YAZDIKLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA ARABAYI HALA ALAMADIM BİRİSİYLE ANLAŞTIM ODA VAZGEÇTİ NE GÜZEL UNOMU VERECEK YENİ CORDOBAMI ALACKTIM AMA OLMADI KISMET DEĞİLMİŞ YANİ NEYS EYİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZİ.SAYGILARLA........
  • Hocam,

O beğenmediğin 8 valflik motor, hala VW grubu bir çok araca takılıyor. Bir bak, araştır istersen...

quote:

Orjinalden alıntı: acar60

bir araç sitesinde bu aracın testini okumuştum.arabam.com olabilir.içeriye çok ses aldığını yazıyordu. alırsan en fulunu al.hız sabitleyici bile var.zaten artık full olmaynın yüzüne bile bakmıyorlar. hele klimasız asla.aldınmı fulunu alıcan.bi araba sadece işimi görsün diye alınmaski. öyle olsa 5 senede 4. arabayı aramazdım.broadwaydan inmezdim.araba her zaman zevk vermeli.bu arbanın fiyatlarını bende bilmiyorum. sen donanımına göre diğer markaları kıyasla.marka kıyaslamasını bi kenara bırak.8 valf liyi alma. vw eski motoru buna takıyor.aynı renonun dacıa ya taktığı gibi. 65 bg dizelmi kaldı piyasada allah aşkına.satamadığın motordan eski demirlerden hurdadan araba yap sıfır diye sat.seat için söyelemiyorum.

• hocam ben kullanıyorum şehir dışı 120 şehiriçi 140-150 kuruş yetiyor.Sınıfının en ekonomik motorlarından.Bu bile alınması için yeterli bi sebep sanırım
  • hocam iide o motorun hala kullanılmasının en önemli sebebi modellerin başlangıç fiyatlarını düşük tutabilmek vergiden dolayı.Yalnız o motorun çok yakmasına rağmen az sorun çıkardığı ve dayanıklı olduğu da doğrudur.
    quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

Hocam,

O beğenmediğin 8 valflik motor, hala VW grubu bir çok araca takılıyor. Bir bak, araştır istersen...

quote:

Orjinalden alıntı: acar60

bir araç sitesinde bu aracın testini okumuştum.arabam.com olabilir.içeriye çok ses aldığını yazıyordu. alırsan en fulunu al.hız sabitleyici bile var.zaten artık full olmaynın yüzüne bile bakmıyorlar. hele klimasız asla.aldınmı fulunu alıcan.bi araba sadece işimi görsün diye alınmaski. öyle olsa 5 senede 4. arabayı aramazdım.broadwaydan inmezdim.araba her zaman zevk vermeli.bu arbanın fiyatlarını bende bilmiyorum. sen donanımına göre diğer markaları kıyasla.marka kıyaslamasını bi kenara bırak.8 valf liyi alma. vw eski motoru buna takıyor.aynı renonun dacıa ya taktığı gibi. 65 bg dizelmi kaldı piyasada allah aşkına.satamadığın motordan eski demirlerden hurdadan araba yap sıfır diye sat.seat için söyelemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.