Şimdi Ara

CORDOBAcılar YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ibiza/corcoba sahipleri size birşey danışmak istiyorum. şimdi altta linkini verdiğim aracın sahibiyle görüştrüm, sanırım sağ taraftaki 2 kapı orijinal kapıları ile değişti dedi. başkada bi yamuğu yokmuş. sizce bu araç alınabilir mi? sonra bana başka sorunlar çıkarmasın. gerçi almadan evvel seat servisine götürücem orada her şeyi çıkar mı bilmiyorum. bi yardımcı olun, görüşleriniz nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-yakit-cimrisi-45925056/detay/

birde o olmazsa şuna da bir bakar mısınız? fiyatı biraz pahalı geldi 2004 model için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-cordoba-119424-km-de-seat-cordoba-23371347/detay/

• Selam arkadaşım. İlk ilan, 2006 model olan, bana pek inandırıcı gelmedi, ekspertiz yapmadan kesinlikle almayın, fiyat iyi.

İkinci ilanda ise kafam karıştı biraz, araç 2004 model Signo donanım diyor jantlar 2006 model s-rider jantı ve araba epey hor kullanılmış, bence jantları da mahvetti gitti bu jantları aldı. Direksiyon mahvolmuş berbat bi dikişle iğreç bi kılıf diktirtmiş, klima havalandırma yerleri boyanmış, kapı kolları rezil. Bu 2. arabayı kafadan ele bence hiç ekspertizle bile uğraşma.

Ben 2006 model 138 bindeki Cordoba'mı 20.500e sattım ama arabamı görmen lazımdı bunların yanında fabrikadan çıkmış gibi İzmir'den arıyorsun galiba?
  • of saolasın iç kararttın yav. ama ilk araç gerçekten yandan darbe veya kendi söylediği gibi park halinde büyük bir sürtmeden dolayı kapılar değiştiyse, hatta doğrultulduysa ben alırım. o kadar boya bilmem ne takıntım yok. sonuçta izmirde kullanılııyor bu araçlar ve büyük şehir trafiği malum.. neyse o değilde bizim 6. sanayide çok iyi ustalar var, zaten araç alıcağın zaman getir bakalım dediler bana, makinamı ne varmış ona sokucaklar. bu makinalarda (ekspertiz) de her şey çıkar mı? çünkü ben sürücü olarak alıcam ve 2. eli çok önemli değil. alır 5-6 yıl kullanırım bu arabayı. önemli olan büyük kazası olmasın ve motoru sorunsuz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutksk -- 18 Nisan 2011; 14:17:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.