Şimdi Ara

Core 2 Duolu bu sistemi hangi (220 USD+KDV altı) anakart ile desteklemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel Core 2 Duo E6600 cpu
    1 GB ddr-2 corsair value-select (667) ram
    160 GB SATA II Samsung hdd .....

dediğim gibi; 220 USD+Kdv altı ve i965 Chipsetli tavsiye ettiğiniz en iyi board hangisi...??? cevaplarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

• hocam ben de topluorm conroe sistem ve sana ABİT AB9 PRO tavsiye ediyorum. 165$+kdv
  • ABIT AB9 Pro I965 165$ yada GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775/ P965 175$
    arada 10$ fark war bence gigabyte al
    hem forumu gezersen e6300'le 480fsb yapmışlar gigabyt'la

bu kartların linki
    http://www.dfsbilgisayar.com/vitrin/index.php?cPath=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi querman -- 29 Temmuz 2006; 21:30:43 >
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=112

şu linkte ise msi nin var anakartı.ve LGA775 CORE 2 & PENTIUM CPUS AND KENTSFIELD (QUAD CORE) İŞLEMCİ DESTEĞİ ile beraber
    INTEL 975X chipsetli olması daha bir avantaj.
    gigabyte kentsfield i desteklemiyor.ama msi ileride cıkacak olan bu işşlemciyi de destekliyor bence bi artısı da bu.

seceneklerin arasında olsun derim.
  • BENCE MSİ ALMA GİGABYTE DA İİ DİR OC PERFORMANSI OLDUKÇA İİ SANIRIM.BEN FORUMDA ANAKART BAKARKEN MSİ BENM DELİSTEMDEYDİ FAKAT SONRA BAZI ARKADAŞLARIN MSİ MARKA ALMA VE FORUMDAKİ ÇOĞU ŞİKAYET MSİ MARKA ÜRÜNLERDEN GELİYOR ŞEKLİNDEKİ YORUMLARIYLA GERİ ADIM ATTIM
  • Kentsfield işlemci ve de chipset olayını da unutmamak lazım.bu urunu kullanmadan birsey demek haksızlık olur.
  • evet benim de zaten listemde gigabyte ve abit vardı... msi kentsfield ı destekliyo ve bu iyi bi avantaj ama ben o zamana kadar rd600 lerin çıkıcağını beklediğim ve muhtemelen de onların da kentsfield a destek vereceğini düşündüğüm için msı ı listeden çıkardım... bu noktada gigabyte yolu gözüküyor gibi bana... ; 965 chipsetinse o c performansının biostan ötürü düşük olduğunu duymuştum lakin benim çok fazla bir o c yapma isteğim yok, bu açıdan bakarsak 965 975 ten iyi olur mu ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enormous

evet benim de zaten listemde gigabyte ve abit vardı... msi kentsfield ı destekliyo ve bu iyi bi avantaj ama ben o zamana kadar rd600 lerin çıkıcağını beklediğim ve muhtemelen de onların da kentsfield a destek vereceğini düşündüğüm için msı ı listeden çıkardım... bu noktada gigabyte yolu gözüküyor gibi bana... ; 965 chipsetinse o c performansının biostan ötürü düşük olduğunu duymuştum lakin benim çok fazla bir o c yapma isteğim yok, bu açıdan bakarsak 965 975 ten iyi olur mu ??

hocam daha gigabyte ın biosları oturmadığı için bole
    ben eminim ilerde bu kart ve dq6 çok iş yapacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.