Şimdi Ara

Core 2 Quad mı Core 2 Extreme mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı, elimde LGA775 destekleyen bir bilgisayar var. Artık oyun oynamamın zamanı geldi diye düşünüp mevcut olan Core 2 Duo E7200 işlemciyi değiştirme kararı aldım. Aklımda iki tane işlemci var birisi c2 quad diğeri c2 extreme. İkisi arasında kararsız kaldım hangisini alayım diye düşünüyodum.Alacak olduğum işlemciyle BF1 oynamak istiyorum. hiç yoktan bi gta 5 açılsın
    istiyorum. Cevap verirseniz mutlu olurum.

• Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eksi pc'de 775 soket anakart vardı.ALiexpress'ten xeon işlemciler var onlardan al hem ucuz hem quad corelara gore oldukca performanslı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertan1907

Benim eksi pc'de 775 soket anakart vardı.ALiexpress'ten xeon işlemciler var onlardan al hem ucuz hem quad corelara gore oldukca performanslı.
    orada gümrük vergisi olayı var. yüksek fiyatlı ürün alınca %18-%20 gibi bir vergi ödeniyomuş. Bu yıl öyle bi kanun getirildi aliexpresse. ama türkiyede varmı bakıcam xeon işlemcilere. cevabın için teşekkürler
  • Anakartin cpu destek listesi önemli bir nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

Anakartin cpu destek listesi önemli bir nokta.
    aa evet hocam o benim hiç aklıma gelmemişti. az kalsın yanlış cpu alacaktım. GA-G31M-ES2L anakartım var. sizce hangisi benim için uygun olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdMetal82

aa evet hocam o benim hiç aklıma gelmemişti. az kalsın yanlış cpu alacaktım. GA-G31M-ES2L anakartım var. sizce hangisi benim için uygun olur ?

Alıntıları Göster
    Listesi bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.