Şimdi Ara

Core Blaze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Langrisser Schwarz'dan sonra Gamania'nın geçen ay TGS 2010'da tanıttığı 8 oyundan diğeri Core Blaze.

Langrisser Schwarz'da olduğu gibi bunda da videolar hakkında pek bir bilgi bulamadım. Geçtiğimiz ay duyurulması ve kaynakların Japonca olmasının etkisi var. Ancak yeni bilgiler bulursam ekleyeceğim.

Oyunun videolarına bakıldığında non-target sistemini kullandığını açık olarak görüyoruz. Fakat oyunun traileri benim içime bir kurt düşürdü, Dynasty Warriors Online havası sezdim. Kendilerinde binlerce düşman üstümüze saldırır ve ölmeden sağ çıkabiliyoruz. Umarım Core Blaze böyle olmaz.

Core Blaze TGS '10 Tanıtım Traileri

Core Blaze TGS '10 Gameplay Teaser

• Oyunu mmosite de gördüm. Yokmu oyunla ilgili bi gelişme? Gerçekten güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Oyunu mmosite de gördüm. Yokmu oyunla ilgili bi gelişme? Gerçekten güzele benziyor

Duyurulalı uzun zaman olmadı. Araştırmadım ama yoktur diye tahmin ediyorum.
  • yılan hikayesine döner buda..

• Gameplay trailer.

Oyun 2011'in ikinci yarısında çıkacakmış. Yani Haziran'dan itibaren herhangi bir ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Aralık 2010; 17:23:55 >
  • Harika bi gameplay trailer olmuş. videoyu izlerken c9 ve silkroad'ı anımsatan skiller gözüme çarptı. Çift el kılıç kullanan eleman ve okçunun skilleri biraz benzemiş.

Her zamanki gibi bekliyoruz :)
  • gelsin deneris :D.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair Lighting Node CORE
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grafik yerinde. Doğu oyunlarında [kore saymıyorum] bir fırlama var. Hadi hayırlısı
  • Güzele Benziyor Gelince deneriz.
  • Noldu bu oyuna?
  • http://corp.gamania.com/70.html
    burda yapım aşamasında diyor.
    Oyunun sitesihttp://corp.gamania.com/products/coreblaze/index_en.html
    fakat girmiyor siteye. Beklemeye değebilecek bir oyun daha sanırım.

• Yapımcıların ağzından oyunun nasıl olacağına dair bilgiler var. Hakkını verirlerse oyun beklenir .Eğer vindictus gibi yaparlarsa 1 gün anca dayanırım ...
  • ayrıca oyun 2012 ikinci yarısına atmışlar "daha kaliteli bi oyun olması için" diyo çekik gözlü amcalarımız -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shely

ayrıca oyun 2012 ikinci yarısına atmışlar "daha kaliteli bi oyun olması için" diyo çekik gözlü amcalarımız -.-

2. yarıya girdik hani çıkmadı
  • La oyunu çalmışlar belli değilmi sistem tamamen C9 a dayalı lineage 3 gibi bununda dosyalar gitmiş
  • bu oyun ne zaman çıkacak bilen var mı acaba 29 kasım 2012 oldu hala bi duyuru yok. 2012nin 4. çeyreğide bitti. sanırım 2013e sarktı. ama ne zaman???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.