Bildirim
Core Club (2. sayfa)
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Masamune
Hayırdır niye şaplak attın yüzüne -
-
-
-
Varmı şunun gibisi bea Peter dostum nerelerdesin kendin çal kendin oyna oldu bu bana önerebileceğin böyle grup/şarkı varmı ben biraz böyle melodik ama mesela bir havası olmalı thy art is murder-reign of darkness daki gibi bir hava ve bundaki korku havası yani kuru gürültü olmamalı yani bam bam tırıt tırıt değil mesela yukarda paylaştığım inveracity-visions of coming apocalypse gibide olabilir umarım anlatabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 5 Nisan 2013; 2:47:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayhemical
Varmı şunun gibisi bea Peter dostum nerelerdesin kendin çal kendin oyna oldu bu bana önerebileceğin böyle grup/şarkı varmı ben biraz böyle melodik ama mesela bir havası olmalı thy art is murder-reign of darkness daki gibi bir hava ve bundaki korku havası yani kuru gürültü olmamalı yani bam bam tırıt tırıt değil mesela yukarda paylaştığım inveracity-visions of coming apocalypse gibide olabilir umarım anlatabilmişimdir.
Dostum kusura bakma fazla giremiyorum bu aralar, ama girdiğimde konuyu takip ediyorum merak etme tek değilsin yani Bu arada deathcore dinlemeye başlayalı fazla olmadı o yüzden pek grup bilgim yok Şu parkway drive baya hoşuma gitti ayrıca
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren
quote:
Orijinalden alıntı: Mayhemical
Dostum kusura bakma fazla giremiyorum bu aralar, ama girdiğimde konuyu takip ediyorum merak etme tek değilsin yani Bu arada deathcore dinlemeye başlayalı fazla olmadı o yüzden pek grup bilgim yok Şu parkway drive baya hoşuma gitti ayrıca
Parkway drive iyidir
Ben ne deyim şimdi bu parçanın üstüne
Edit:Ben deathcore'u demedim deathcore'da zaten belli gruplar var yani pek seçenek yok brutal death yada technical brutal death,grindcore,gore metal gibisinden dediydim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 5 Nisan 2013; 18:00:08 >
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X