quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerror 3:08'de başlayan bölüme kurban olayım Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Yapma be Machine Head Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorYapma be Machine Head Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Baştaki breakdowna ölürüm Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorBaştaki breakdowna ölürüm Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Eğlencenin ta kendisi rock'ın doğuşunun simgesi Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorEğlencenin ta kendisi rock'ın doğuşunun simgesi Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Asla pes etmeyeceğiz asla ulan boşuna oscarı dandik gündük filmlere veriyonuz bundan daha iyi oscarlık şeymi olur Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorAsla pes etmeyeceğiz asla ulan boşuna oscarı dandik gündük filmlere veriyonuz bundan daha iyi oscarlık şeymi olur Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Kenarda köşede kalmış değeri hiç bir zaman bilinmemiştir Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorKenarda köşede kalmış değeri hiç bir zaman bilinmemiştir Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Efsane Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorEfsane Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Günü kapatıyoruz yarın buraları ağlatacaz yarın doom günü Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorGünü kapatıyoruz yarın buraları ağlatacaz yarın doom günü Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Girelim yavaş yavaş jileti kapıp geliyom Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorGirelim yavaş yavaş jileti kapıp geliyom Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerror Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Abovvvvv Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorAbovvvvv Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Rüya görürken iyi gider Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorRüya görürken iyi gider Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Baba geldi ulan Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorBaba geldi ulan Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Doomcular grup görsün Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorDoomcular grup görsün Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Hey gidi geçen günler Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorHey gidi geçen günler Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerror Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Yaktın içimi be Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ModernLifeTerrorYaktın içimi be Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster Videoyu Göremiyorum