Şimdi Ara

Core Club (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Doom'u burda bitiriyoruz başka grup bilmiyom zaten bunlar kafi

• Günaydın adamçikler eluveitie arkada eşsiz melodileriyle tencerede kan kaynatırken konuma geleyim.Konu Core neden sevilmez geçen facebook'ta ..............'ğunun biri yazmış metalcore deathcore metalin yüz karalarıymış bunu diyenin adam akıllı açıpta core dinlediğinden şüpheliyim evet core herkese göre değildir korkabilirsiniz geçen ilk sayfayı açın görürsünüz adam kendini şaplaklıyo dedim ulan slayer megadeth dinlemiyosa bende adam değilim diye harbi öyleymiş şimdi benim bu gruplara lafım yok kendi köşelerinde ötsünler ama gelipte benim canım core'uma nu metalime laf atanı

• 1 Dakka ama insanın ömrüne ömür katıyo breakdown'nını yiyim

Voices of Adria:Introduction

Not:İlk çalan dediğim parça tam dinlemek istiyenler ve indirmek istiyenler sizi şu adrese alalum

http://www.mrtzcmp3.net/Voices_of_Adria_Introduction_2s.html

• Peter dostum dinle güzel şeyler çıkıyo ben introya bayıldım introyu atacam buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 6 Nisan 2013; 11:03:38 >

• Bir önceki mesajda paylaştığım videodaki en başta çalan şarkı

• Güzel lan

• Tam benlik grupmuş Allahım sana şükürler olsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 8 Nisan 2013; 20:38:06 >
  • You only live once okey so go f4ckng suicide silence go f4ckng system go f4ckng normality go f4ckng LIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 8 Nisan 2013; 23:55:26 >
  • Bildiğin teknik death metal la hemşerim unutmayacağız seni

• Baba yavvvv

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.