Bildirim
Core Club (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Günaydın adamçikler eluveitie arkada eşsiz melodileriyle tencerede kan kaynatırken konuma geleyim.Konu Core neden sevilmez geçen facebook'ta ..............'ğunun biri yazmış metalcore deathcore metalin yüz karalarıymış bunu diyenin adam akıllı açıpta core dinlediğinden şüpheliyim evet core herkese göre değildir korkabilirsiniz geçen ilk sayfayı açın görürsünüz adam kendini şaplaklıyo dedim ulan slayer megadeth dinlemiyosa bende adam değilim diye harbi öyleymiş şimdi benim bu gruplara lafım yok kendi köşelerinde ötsünler ama gelipte benim canım core'uma nu metalime laf atanı
-
1 Dakka ama insanın ömrüne ömür katıyo breakdown'nını yiyim
Voices of Adria:Introduction
Not:İlk çalan dediğim parça tam dinlemek istiyenler ve indirmek istiyenler sizi şu adrese alalum
http://www.mrtzcmp3.net/Voices_of_Adria_Introduction_2s.html
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X