Şimdi Ara

core duo laptopta çekirdek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bir suredir asus w3j kullanıyorum.Su ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnunum.Ama geçen gün everesti kurdum bigisayara.Bir şey dikkatimi çekti.Çekirdeklerin birisi hiç devreye girmiyor.Bir kaç programı birlikte çalıştırdım.Nortonada scan yaptırmaya başladım.hepsi sorunsuz,kasılmadan çalıştı ama everestte gene çekirdeğin bir yüzde yetmişlere çıkarken diğeri sıfır görünüyordu.yani çekirdeğin biri hiç devreye girmiyor.Bu neden kaynaklanıyor olabilir.Az girmesine birşey demiyorum ama hiç devreye girmemesi anormal değilmi.Ama bir yandan hiç devreye girmese en azından Norton çalışırken kasması lazım diğer programları.acaba everestmi duzgun ölçemiyor.ne dersiniz.

• biostan çift çekirdeği aktifleştirmen gerekebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: victor

biostan çift çekirdeği aktifleştirmen gerekebilir

biostan cift cekirdegi aktiflestirmek nasil oluyo

bide bu her yeni makinada gerekiyomu
  • Evet aynı soruyu bende soracam bilen arkadaşlara.Bios ayarlarına girdim ama çift çekirdeği aktif etmekle alakalı bir ayar bulamadım.Birisi anlatırsa sevinirim.
  • İyi günler,
    Bios ayarlarıyla durumunuzun bir alakası yok,sorun everest de görünüyor,
    Eğer windows görev yöneticisinde iki işlemcinizi görüyorsanız ik işlemcinizde çalışıyor demektir.

Eğer ısrarla yavaş çalışan bir programınız olduğunu düşünüyorsanız
    Görev Yöetisi-işlemler menüsünde istediğiniz programa sağ tıklayıp menüden
    Benzeşmeyi ayala menüsünden iş yükünü payşlaştırıp görebilirsiniz.
  • tesekkurler yolgezer.Bencede everestte bir problem var.windows gorev yoneticisinde iki çekirdeğide görüyorum.Ayrıca dediğim gibi Norton çalışırken bile diğer programlar kasılmıyor.teşekkürler içimi rahatlattın.
  • amd x2 1.8 ........everestte 2 çekirdekte çalışıyor. bir çekirdek %30 olunca öbürüde devreye giriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.