Şimdi Ara

Core i5 processor 430M 4 cekirdekli ama hiç umduğum gibi çıkmadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

notebooktaki işlemcilerde i3 ve i5 2 tane gerçek 2 tanede sanal çekirdeğe sahip. hiç biride q6600 ün eline su dökemez . laptoplardaki 3000 tl lik performansı masaüstünde 1500 tl ye alırsın öyle düşün.

q6600 ün eline su dökebilecek masaüstü işlemciler yıl 2010 olmasına rağmen core i7 - core i5 tir. onlarda döksün artık bir zahmet bir yığın paraya satılıyor.

Üstad tamam Q6600 430Mden üstün performans olarak ama çoğu benchmark testlerinde mobil i5 ler daha iyi performans göstermişler Q6600 den evet kabullenmek benim içinde zor geliyor tabiki ama sonuçta yeni teknoloji biyerde kralın sonsuza kadar tahtta kalamayacağını kabullenmek lazım.Yeri gelicek i7 lerde ordan aşşağılara inecek.

Saygılar

• @jericho23

P8700 i5-430m le kafa kafayaymış , i3-330m bile P8800'den üstün ne saçmalıyorsun? i5 ve internet explorerdan bahsediliyor bu konuda, bilgini zaten ortaya koymuşsun yeterince..
  • internet explorerda bile takılıyor diyip normal kullanımda en ufak bi fark göremezsin demek.
    masaüstü i7extreme edition'dan filan mı geliyosun bilmiyoruz ama notebook işlemcilerinden elini eteğini çek
  • Bazı arkadaşlar İ3 i5 i7 neden üretildi, kullanım alanları ve özellikleri nedir bilmeden konuşuyorlar.Yok o kötü yok bu kötü..
  • saçma bir marka acer...... geçmiş olsun ...üstüne bir bardak soğuk su iç
  • al bi tane daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__
    saçma bir marka acer...... geçmiş olsun ...üstüne bir bardak soğuk su iç

Sacmalanir sacmalanir da bu kadarina da yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

saçma bir marka acer...... geçmiş olsun ...üstüne bir bardak soğuk su iç

5 senedir kullandığım acer laptop'ım var bir kez bile reset yüzü görmedi cihaz hiç servise gitmedi. acer f/p ürünüdür. beğenmiyorsanız almazsınız insanların hevesini kırıcı konuşmalar insanlığa sığmaz.
  • tamam ama nefret ediyorum acer dan napayım .p o zaman fazla ısınıyordan soğutması uyduruk olduğu için .. dandik marka ya ... :D

altına soğutucu koy yeni bi windows yükle antivirüs yükle...geçer

he bi de
    nefret ediyorum acerdan acer almayın... . : D
  • valla lan almayın acer filan.macbook alın tüm kızlar hasta oluyo
  • bende i3 330m var , mafia 2 yi aa açık 8x af ,medium geometry , low shadow , no apex physx , akıcı oynuyorum . işlemcilerin kasıldığı filen yok , 8 sene önceki p4 2 ghz işlemcim kasılmıyordu da bunlar mı kasılacak ? sorun sizde yazılımsal olarak.
  • Internet Explorer'ın takılmasını işlemciye yıkmışsınızya ne diyeyim be.

Biraz üsturuplu atın.
  • Acer 5741g intel core i5 430m 3 gb ram leptop aldım 3 aydır kullanıyorum allaha şükür daha tık demedi.bilgisyarı almak isteyenler hiç düşünmeden alsın canavar gibi çalışıyor.
  • ahahahahahahahahaahaha ulan :D

"ie takılıyor i5 kötü işlemci"

arkasından savunanlar..

ciddi miydiniz billur mu geçtiniz bilmiyorum ama sayenizde baya bi eğlendim bu gece teşekkürler gönül dostları.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.