Şimdi Ara

Core i7 9700K: 2469 TL, Ryzen 7 2700X: 1979 TL, Ryzen 7 2700: 1645 TL, Ryzen 5 2600: 960 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
10.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedomfighter

ucuz halleri bile pahalı. işlemci bu en pahalısını 6. nesilde 700liraya aliyorduk. ikinci el alın bu kadar para vermeyin işlemcilere 2. nesil i7 kullanıyorum kendisi harika. siz de kendinize ekstra ihtiyaç yaratıp paranızı boş yere harcamayın derim.
    hocam türk lirası ayvayı yedi.1,5 senedir ekran kartım yok beklemekten soldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 24 Ocak 2019; 14:1:12 >
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    2ci eli daha pahalı sıfırdan 2600 ün azihahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaka28 -- 24 Ocak 2019; 14:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

hocam türk lirası ayvayı yedi.1,5 senedir ekran kartım yok beklemekten soldum

Alıntıları Göster
    aynen hocam çok kötüyüz ama insanlarımız pahalı olanı yine kredi falan çekip bir şekilde alıyorlar. alım gücü azalması lazım ki yaptırımlar olsun vs. kimsenin umrunda değil pahalı pahalı her şeyi iteleyebiliyorlar nasıl olsa alan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

2ci eli daha pahalı sıfırdan 2600 ün azihahah
    yok hocam ortalama 500-600 lira civarı var şimdi baktım ikinci eli. iyi araştırıp referansı sağlam kişilerden alışveriş yapıldığı sürece ikinci el de problem yaşanmaz. ben 6 sene önce ikinci el aldım 2600k hala kullanıyorum performansı hala harika.gereksiz ihtiyaç yaratıyorlar insanlara ama aslında o uydurdukları şeyler olmadan da gayet iyi yaşanılabiliyor. yine siz bilirsiniz herkesin kendi parası çok demek ki harcıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

yok hocam ortalama 500-600 lira civarı var şimdi baktım ikinci eli. iyi araştırıp referansı sağlam kişilerden alışveriş yapıldığı sürece ikinci el de problem yaşanmaz. ben 6 sene önce ikinci el aldım 2600k hala kullanıyorum performansı hala harika.gereksiz ihtiyaç yaratıyorlar insanlara ama aslında o uydurdukları şeyler olmadan da gayet iyi yaşanılabiliyor. yine siz bilirsiniz herkesin kendi parası çok demek ki harcıyorlar :)

Alıntıları Göster
    Hocam o fiyata i7 2600 vardır, Ryzen 5 2600 mümkün değil Geçenlerde Ryzen 2600X 1000 TL fiyatla ilana girdi, anında satıldı. Düz 2600 olsun, o da gider.

Hocam iyi diyomus hoş diyonuzda 1080ti gibi kartı olanlar ne yapacak sizin dediğiniz rx 580 1060 gibi kartlar için tavsiye yapmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam iyi diyomus hoş diyonuzda 1080ti gibi kartı olanlar ne yapacak sizin dediğiniz rx 580 1060 gibi kartlar için tavsiye yapmissiniz
    gtx 1070 kullanıyorum ben i7 2600k ile. darboğaz yapıyor diyen gelsin karşıma istediği oyunda video çeker test yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Hocam o fiyata i7 2600 vardır, Ryzen 5 2600 mümkün değil Geçenlerde Ryzen 2600X 1000 TL fiyatla ilana girdi, anında satıldı. Düz 2600 olsun, o da gider.

Alıntıları Göster
    aynen bro 2600k i7 için demiştim yeniler pahalı onlardan bahsetmiyorum pahalı ve gereksiz :)
    Biri demeden bence kapsamlı benchmark yapıp youtube üzerinde paylaşın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1080p tüm ayarlar lowda 64 kişilik sw de kac fps alıyosun bfv de ? darbogaz olması lazım.
  • quote:

1080p tüm ayarlar lowda 64 kişilik sw de kac fps alıyosun bfv de ? darbogaz olması lazım.
    bf5 tarzı fps oyunlar sevmiyorum pek. tps oynuyorum. ama şu var internette daha dandik ekran kartıyla test etmiş video çekmiş birisi. 2600k 64 player bf5
    Ben de yıllardır i5-4570 kullanıyorum, daha hiçbir işlemde tık demedi, Ryzen ağzımı sulandırıyor fakat yazık günah, 4570'in bi zararını gormedim ki Ryzen alayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Ocak 2019; 0:1:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Ben de yıllardır i5-4570 kullanıyorum, daha hiçbir işlemde tık demedi, Ryzen ağzımı sulandırıyor fakat yazık günah, 4570'in bi zararını gormedim ki Ryzen alayım :)
    iyi işlemcin varsa zaten çok yeterliler. sosyalmedyada ihtiyaçmış gibi her yeni çıkan şey insanların önüne çıkartılıyor bunu alın daha yeni teknolojilere kavuşun. neye kavuşuyorsun hiç bir şey. öncekiyle yaptığın şeylerin aynısını yapıyorsun sürekli fiyatlar artıyor aç gözlüyüz frenleyemiyoruz kendimizi.
  • banka bu taz işlemleri vade farkı alarak taksitlendiriyormu?
  • Alan var mı arkadaşlar. Ben kaptim bir tane...

• fiyatı baya uygun ryzen 5 2600 ün umarım bir sorun yaşanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

fiyatı baya uygun ryzen 5 2600 ün umarım bir sorun yaşanmaz
    Ben geçen hafta 157.90 iken aldım, 2600u, dün kurdum, daha stres test yapmadım, oyun oynamadım ama sıkıntısız çalışıyor. Garanti konusunda da, bir şey olacağını sanmıyorum, inşallah olmaz.

• amazondan hiç alışveriş yapmamama rağmen konu sahibinin yardımlarıyla ssd ve ryzen5 2600 aldım kendisine teşekkür ediyorum.

para hesabımdan çekilmediği için bende haftasonu gireceği için hesapta ki paramı euroya çevirdim ve pazartesi sabah bozduracağım artık amazon.de ile bir kaç kere konuştum ama parayı çekmediler

• Anakart alsak gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

Anakart alsak gelir mi
    Amazon.de üzerindeki anakartlarda ödeme kısmına geçemedim. Amazon.com üzerinden alınabilir ancak pek avantajlı gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.