merhaba arkadaslar ben bir seyi merak ediyorum bu konuyu cok iyi bilen birisi varmı. sonoma işlemci ile core duo işlemci arasında ne gibi faklılık var. mesela sonoma 2.0 mı yoksa core duo 1.66 mı hangisi daha kaliteli performans verir.
bence alacaksan core duo al çünkü herşeyden önce aynı zamanda 2 işlem yaparsın kasılma olmaz idare ederim dersen sonomo da iyidir.1.66 2 ye çarp.
ikisi arasında kıyaslama bile yapılmaz tabiki core duo 1.66 çünkü en başta çift çekirdekli ztn ama alabilirsen core 2 duo lu bir laptop alman çok daha iyi olacaktır
teşekkürler arkadaslar verdiginiz bilgiler için.
core 2 duo al
quote:
Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]
core 2 duo al
GHZ herşey değildir arkadaşım SONOMA yerine düşük frekansa sahip bir COREDUO almak daha iyi mantıklı
en iyi sonoma bile en düşük core duo ya eşit değildir. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ben öyle biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
en iyi sonoma bile en düşük core duo ya eşit değildir. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ben öyle biliyorum
bence biraz abartı oldu, yani 2,26 lık sonoma 1,6 lık coe duo yu geçemez mi? bana geçer gibi geliyo
biraz öyle oldu galiba
Core 2 duo
Bence de core 2 dua al.Cunku core duo 64 bit değil.Vista da piyasaya çıktı ki artık 64 bit olmayan işlemci almamak lazım.Cok yakın bir zamanda olmasa bile yakında surucu ve yazılımlar da çıkmış olur 64 bit e...
core 2 duo
Intel Core Duo Sonoma'dan daha iyi ancak alabiliyorsan Intel Core 2 Duo'lu notebook al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme