Şimdi Ara

core mi yoksa sonomamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben bir seyi merak ediyorum bu konuyu cok iyi bilen birisi varmı. sonoma işlemci ile core duo işlemci arasında ne gibi faklılık var. mesela sonoma 2.0 mı yoksa core duo 1.66 mı hangisi daha kaliteli performans verir.

• bence alacaksan core duo al çünkü herşeyden önce aynı zamanda 2 işlem yaparsın kasılma olmaz idare ederim dersen sonomo da iyidir.1.66 2 ye çarp.
  • ikisi arasında kıyaslama bile yapılmaz tabiki core duo 1.66 çünkü en başta çift çekirdekli ztn ama alabilirsen core 2 duo lu bir laptop alman çok daha iyi olacaktır
  • teşekkürler arkadaslar verdiginiz bilgiler için.
  • core 2 duo al
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]

core 2 duo al

GHZ herşey değildir arkadaşım
    SONOMA yerine düşük frekansa sahip bir COREDUO almak daha iyi mantıklı
  • en iyi sonoma bile en düşük core duo ya eşit değildir. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ben öyle biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

en iyi sonoma bile en düşük core duo ya eşit değildir. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ben öyle biliyorum

bence biraz abartı oldu, yani 2,26 lık sonoma 1,6 lık coe duo yu geçemez mi? bana geçer gibi geliyo
  • biraz öyle oldu galiba
  • Core 2 duo
  • Bence de core 2 dua al.Cunku core duo 64 bit değil.Vista da piyasaya çıktı ki artık 64 bit olmayan işlemci almamak lazım.Cok yakın bir zamanda olmasa bile yakında surucu ve yazılımlar da çıkmış olur 64 bit e...
  • core 2 duo
  • Intel Core Duo Sonoma'dan daha iyi ancak alabiliyorsan Intel Core 2 Duo'lu notebook al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.