Şimdi Ara

Core olmasa da lich bane ile uyumlu olabilecek büyücüler var mı ? Denediniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben lux ve ziggs denemiştim, mid game de beklenmeyen hasarlar çıkartıyor ama late de düşüyor gibi beyler. Aslında bunun sebebi de ilerleyen safhalarda ve takım savaşlarında koridordaki gibi rahat normal saldırı yapamıyor olmamız diye düşünüyorum .

Bu arada mid sona gibi lich core olan şampiyonlardan bahsetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Melee AP olan tüm şampiyonlara çıkılabilir aslında. Ama maokai, malphite, amumu gibi tanklardan bahsetmiyorum.
  • Veigar olabilir aslında çok yüksek yetenek gucu degerlerine ulasabildigi için yararı büyük olabilir. Latede AA + R bile yapabilir adc ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 10 Ekim 2016; 14:32:50 >
  • tfate fizz lux sona dışında ekko ve viktor ile dene derim viktor q ekko e ile sinerji var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR1987

tfate fizz lux sona dışında ekko ve viktor ile dene derim viktor q ekko e ile sinerji var gibi

Viktora core olarak aldığım için yazmamıştım, dediğin gibi çok güzel oluyor. Ben bir de jaxa alıyorum ulti pasif +w+lich ile çok güzel vuruyor. Genelde skill setinde normal saldırı güçlendiren yetenek olunca alasım geliyor lich bane veya sheen itemlerini

• Kassadin cok kullananini gormedim ama mana ve dmg icin gayet iyi

• Diana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Viktor
  • Ahri'de gayet güzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Ahri'de gayet güzel oluyor

Fırsat bulunca denerim qnq , meteos diyorsa vardır bi bildiği :D

• Lulu lich evelyn lich belki taliyahada olabilir
  • Aa yapmasina gerek olmayan champlere cikmak sacma. Ahri mesela , comboyu yapip cikiyorsun. Leblanc da oyle. Tf, ekko ,fizze cikilmasinin sebebi onhit seysinden dolayi.

• Veigarın latede skill attıktan sonra lich bane pasifiyle kuleye hayvan gibi vurduğunu görmüştüm. Lich bane olmasada latede hayvan gibi vurmaya başladı apler kulelere o ayrı mesele.
  • Kesinlikle Fizz, Diana, tf

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Kassadine şiddetle tavsiye ediyorum

-extra mana
    -hareket hızı ultiyle birlikte mobilite kaçma yakalama
    -bekleme süresinde azalma
    -W ile mükemmel sinerji

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Kassadine şiddetle tavsiye ediyorum

-extra mana
    -hareket hızı ultiyle birlikte mobilite kaçma yakalama
    -bekleme süresinde azalma
    -W ile mükemmel sinerji

Tavsiyen için teşekkür ederim qnq, ama ilk mesajı düzeltmem gerektiğini farkettim çünkü benim oyun tarzımda zaten yıllardır lich bane aldığım şampiyonlar söylenince bi garip oldum, diana, kassadin, jax, gibi pek lich bane alınmayan şampiyonlara sürekli lich alıyorum ben :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Veigarın latede skill attıktan sonra lich bane pasifiyle kuleye hayvan gibi vurduğunu görmüştüm. Lich bane olmasada latede hayvan gibi vurmaya başladı apler kulelere o ayrı mesele.

Kuleyi 4 vuruşta alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Aa yapmasina gerek olmayan champlere cikmak sacma. Ahri mesela , comboyu yapip cikiyorsun. Leblanc da oyle. Tf, ekko ,fizze cikilmasinin sebebi onhit seysinden dolayi.

Aslinda her ap hero da AA avantajini kullanmali oyuncular.

Lb early game mesela, q+w atip birakiyor oyuncularin %90'i. Ama doğrusu q w AA dır ve bu sekilde thunderlord da devreye girer.

Ya da ahri, her ne kadar kombo yapip cikiyor desen de E+q+w kullanirken kesinlikle bir çok oyuncu en az 1 AA yapiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Jax'a Lich Bane yerine Trinity Force alırsan daha uygun olur.
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Q + W de thunderlord devreye giriyor zaten q nun w ile patlamasıda sayılıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.