Şimdi Ara

Core Serverinda olup Oyunu bırakan arkaşların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Core serverinda oynayıp ta oyunu bırakan arkadaslarımız var ise ve yeni başlayacak arkadaslara yardım etmek isterlerse lütfen bana özel msj yoluyla ulaşsınlar. Eğer oyun hesaplarını verecek olurlarsa oyundaki eşyaları veya karakterleri bir başka yeni başlayan bir arkadasımızın işine yarayabilir. Bundan 7 ay öncesine kadar bende eski bir oyuncu olarak karakterleri satayım kurtulayım diye düşünürken şimdi oyuna geri başladım. işim gereği masabaşında çok boş vaktim oluyor. yeni başlayan arkadaslarımızın sıkıntılarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya calisiyoruz. Biz çektik onlar çekmesinler hesabı :)

Neyse gerçekten ben bıraktım diye söyleyerek al arkadasım helal hoş olsun diye verecek kimse varsa hesapların mail adreslerini ve oyun giriş şifrelerini bana özel mesaj atarlarsa sevinirim. İlgi gösteren bütün arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Saygılarımla...

Lütfen içinizde ticari bir amaçla kullanılacakmış düşüncesi uyanmasın gerekirse özel olarak telefonlada görüşebiliriz. Amaç sadece yardımlaşmak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.