Şimdi Ara

core temp ile işlemci sıcaklığı ölçme ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • core temp programında işaretlediğim yer olan 105 derece işlemcinin dayanabileceği maximum sıcaklık değeri midir???
     core temp ile işlemci sıcaklığı ölçme ile ilgili bir soru

• Tj Max işlemcinin stabil, dengeli çalışması için dayanabileceği en üst sıcaklık değeridir.Bunun üzeri sıcaklıklarda işlemci düzgün çalışmaz.Yani 105 derece sıcaklık senin işlemcinin tavan değeridir.
  • Aga. kullanıcısına yanıt
    hmm teşekkürler.bu programda aşırı sıcaklık koruması diye bir özellik var.90 dereceye ayarladım.90 dereceye ulaşırsa program beni uyaracak ama daha 90 dereceye ulaşamadım.en fazla 80-83 derece civarı.90 derece iyi bir seçim öyle değil mi
  • 90 derece biraz yüksek.

laptop kullanıyosun galiba.

ama bu şekilde kullanmanı önermem.

75-80 in üstü tehlikelidir.

hatta ne kadar soğut tutarsan o kadar iyi olur.
  • ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt
    o zaman 85 derecede uyarsa olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcili_27

o zaman 85 derecede uyarsa olur mu?

bence oyun oynarken soğutucu kullan.

75 derecenin üzerine çıkman iyi değil.
  • 2800 liraya laptop almıştım aşırı ısıdan dolayı anakartı arızalanmıştı.

sonra para iadesi aldım servisten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 5 Ağustos 2013; 21:45:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    soğutucuyu bu sene alamam.1-2 ay sonra alabilirsem en erken.çünkü ev taşıdık. pcyi yeni aldık.tatile gidicez bu yaz çok yorulduk.ev taşıması filan.bu yaz 75 derecede idare ederim ama soğutucu almam şart.bizim evin yanında pc ci var.10 tlye PLATOON soğutucu satıyor.bir tane daha vardı markası ve fiyatı aklımda değil.o da ucuz bir şeydi.platoon soğutucu nasıl bir şey?? verim alabilir miyim?ama 10 tllik uygun olursa sabah bile alabilirim.ne dersin alayım mı
  • quote:

soğutucuyu bu sene alamam.1-2 ay sonra alabilirsem en erken.çünkü ev taşıdık. pcyi yeni aldık.tatile gidicez bu yaz çok yorulduk.ev taşıması filan.bu yaz 75 derecede idare ederim ama soğutucu almam şart.bizim evin yanında pc ci var.10 tlye PLATOON soğutucu satıyor.bir tane daha vardı markası ve fiyatı aklımda değil.o da ucuz bir şeydi.platoon soğutucu nasıl bir şey?? verim alabilir miyim?ama 10 tllik uygun olursa sabah bile alabilirim.ne dersin alayım mı

bence geçici olarak alabilirsin.

hatta memnun kalırsan hep kullanırsın.

laptoba zarar vermekten iyidir.
    haklısınız.o zaman laptopu götürüp orda deniyeyim.memnun kalırsam alırım geçici olsa da.ama seneye laptopun ramini 8gb yapma ve zalman ya da thermaltake soğutucu alıcam
  • quote:

haklısınız.o zaman laptopu götürüp orda deniyeyim.memnun kalırsam alırım geçici olsa da.ama seneye laptopun ramini 8gb yapma ve zalman ya da thermaltake soğutucu alıcam

doğru seçim.

cooler masterlarda iyidir.
  • Şu sıcak yaz aylarından bilgisayarda oyun oynuyorsan muhakkak bir soğutucu şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aga. -- 6 Ağustos 2013; 0:43:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.