Bildirim
core unlock sonrasi pc acilmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Her işlemci core unlock olmaz.
FX ve A serisi zaten hiç olmaz.
Phenom II X2,X3 veya Athlon II X2,X3 varsa belki olabilir.
Çekirdekler açılmıyorsa yapacak bir şey yoktur. BIOS reset atıp olduğu gibi kullanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: flood670
gigabyte ga-970a ds3 aldim bugun hic bir ayari degistirmeden core unlock actim.pcye elektrikk gidiyo fakat monitor uyku modunda hersey calisiyor ekran yok.yardim acele lutfen
Bios pilini cikartip boks ayarlarını sifirlayip tekrar deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 pini çıkarıp çalıştırdım 5 saniye kadar sonra tekrar takıp denedim pc açıldı sonrasında core unlock kısmını kapattım şu anda normal kullanıyorum. -
bende de benzer sorun var bende amd athlon x3 var 4 cekirdeği açıyorum hiç bir sorun yok pc res atıyor, windows başlatılıyor kısmına geliyor pc orda donuyor 3 ayrı windows da da denedim aynı 4 cekirdek kapatıyorum pc windows acıyor anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Manhattan
bende de benzer sorun var bende amd athlon x3 var 4 cekirdeği açıyorum hiç bir sorun yok pc res atıyor, windows başlatılıyor kısmına geliyor pc orda donuyor 3 ayrı windows da da denedim aynı 4 cekirdek kapatıyorum pc windows acıyor anlamadım.
işlemci voltajını azıcık artırmayı deneyin. -
Merhaba,
Konuyu hortlatıyorum AMA emin olmak durumundayım.
Elimde Asus M4A88TDM EVO/USB3 anakartımda 2 çekirdeği açarak kullanabildiğim Phenom II X2 555 var. 2 çekirdeği daha açılınca GPU-Z işlemciyi B55 4 çekirdekli olarak görüyor. Uzun saatler olMAsa da 1-2 saatlik oyunlar sırasında hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sonuçta elimdeki 2 çekirdekli Phenom II 555, 4-çekirdekli olarak kullanılabiliyor.
Biraz daha ileriye dönük olması, en azından FX6300 vb işlemcileri desteklemesi açısından daha yeni bir model anakart almayı düşünüyorum AMA alacağım bu anakartta bir süre elimdeki Phenom II X2 555'i kullanacağımdan, alacağım anakart bu işlemcinin açılabilen 2-çekirdeğini açıp sorunsuz kullanılmasını sağlamalı.
Gigabyte 970A DS3 rev 3.0'da core unlock özelliği var mı? Elimde 4-çekirdekli çalışabilen Phenom II X2 555'i bu anakartta, 4 çekirdek açık sorunsuz kullanabilir miyim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X