Arkadaslar Ikı Islemcı Arasında Tercıh Yapmak Zorunda Kalsanız Hangısını Neden Alırdınız ? Intel 30 TL daha pahalı Amd X4 9550 den .. Ama Ozellıklere Bakıldıgında Amd daha onde .. Sızın Fıkırlerınız Nedır ?
walla biri çift biri dört çekirdekli, intel daha iyi oc olur ve performansı bayağa artar. ama b3 phenomlarda 2.7-2.8ghz i görüyolar genelde. anakartın hazırsa 9550 hem daha ucuz hem de dört çekirdekli olduğu için tercih edilebilir.
bide intel nasıl 30ytl daha pahalı oluyo ilginç, 9550 nin fiyatı 8400 seviyesinde o zaman 6750 nin fiyatı 8400 den yüksek demektir ki bu da imkansız bişey. 2. el falansa bilemiyorum tabi.
şimdi bu saatten sonra 6750 alınmaz ben senın yerınde olsam amd hiç almam eğer anakartın 45nm destegı yoksa ona bişey dıyemem
ben ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam amd alırdım nedeni ise o.c yapmıyorumm işlemcinin standardı neyse oyle kullanıyorum
İkisi arasında tabiki Amd X4 9550 Phenom. Çoklu işlemlerde daha rahat edersin...
İntel alayım diyorsan, bence Q6600 düşünmelisin.
phenom
tabiki phenom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme