Bildirim
core2 duo notebook
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım core 2 duo lu notebook satışları yaklaşık 1 hafta önce başladı. şu anda da dell kendi sitesinde e ve xps serilerinde core 2 duo kullanıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: nky2000
core2 duo note book satışları İntel destekli olarak başliyormuş. Barbone notebook şeklinde markasız olacakmış. teknoloji tv. programında gördüm ürünleri çook güzel. detaylı bilgisi olan varmı?
evet o progranma bende baktım. yönsis bilgisayarın sitesinden toplama laptop yapılabileceğini söylediler. siteye girdim tam olarak yerini bulamadım.bulursan banada haber ver
-
quote:
Orjinalden alıntı: taganaga
quote:
Orjinalden alıntı: nky2000
core2 duo note book satışları İntel destekli olarak başliyormuş. Barbone notebook şeklinde markasız olacakmış. teknoloji tv. programında gördüm ürünleri çook güzel. detaylı bilgisi olan varmı?
evet o progranma bende baktım. yönsis bilgisayarın sitesinden toplama laptop yapılabileceğini söylediler. siteye girdim tam olarak yerini bulamadım.bulursan banada haber ver
Toplama laptop çok güzel olur yaa zaten Amerikada falan var ama buraya ne zaman gelir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- macbook klavye ışığı açma
- casper laptop wifi açma tuşu
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- control center daemon nedir
- toshiba bios tuşu
- samsung galaxy book 4
- ios 18 duvar kağıdı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X