Şimdi Ara

core2 duo notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • core2 duo note book satışları İntel destekli olarak başliyormuş. Barbone notebook şeklinde markasız olacakmış. teknoloji tv. programında gördüm ürünleri çook güzel. detaylı bilgisi olan varmı?

• arkadaşım core 2 duo lu notebook satışları yaklaşık 1 hafta önce başladı. şu anda da dell kendi sitesinde e ve xps serilerinde core 2 duo kullanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nky2000

core2 duo note book satışları İntel destekli olarak başliyormuş. Barbone notebook şeklinde markasız olacakmış. teknoloji tv. programında gördüm ürünleri çook güzel. detaylı bilgisi olan varmı?

evet o progranma bende baktım. yönsis bilgisayarın sitesinden toplama laptop yapılabileceğini söylediler. siteye girdim tam olarak yerini bulamadım.bulursan banada haber ver

• quote:

Orjinalden alıntı: taganaga

quote:

Orjinalden alıntı: nky2000

core2 duo note book satışları İntel destekli olarak başliyormuş. Barbone notebook şeklinde markasız olacakmış. teknoloji tv. programında gördüm ürünleri çook güzel. detaylı bilgisi olan varmı?

evet o progranma bende baktım. yönsis bilgisayarın sitesinden toplama laptop yapılabileceğini söylediler. siteye girdim tam olarak yerini bulamadım.bulursan banada haber ver

Toplama laptop çok güzel olur yaa zaten Amerikada falan var ama buraya ne zaman gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel Core2 Duo E7400 İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.