Bildirim
core2duo alacam yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
22 Temmuz'u kesinlikle bekleyin. Yeni işlemcileri ucuza alabileceksiniz.
İndirim de olacak hâliyle.
-----------
Pardon, ben sistem değişecek sandım. Durum @OErdem'in dediği gibi.
P5LD2'nin farklı sürümleri var; 1066 QDR FSB C2D işlemcileri destekleyen sürümü sonradan çıktı (bu dediğimi doğrulayın lütfen) (Az önce Asus'un sitesine baktım. PCB sürümü 2.0 ve üzeriyse C2D destekliyor. Değilse, 800 - 1066 fark etmeden, takamıyorsunuz. 1333 FSB desteği yok gözüküyor. Zaten 945P yongasının sınırı 1066. Hâliyle E6x50 ve 6540 uymaz buna).
E6600 türü işlemciler satıştan kalkmazsa fiyatının ucuzlaması bir zorunluluk olmalı. Yeniler daha hızlı ve ucuz olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Temmuz 2007; 19:33:59 > -
anakart ıda değiştirmezsen kullanamayabilirisin, yanılmıyorsam 800 fsb destekliyor o anakart tabi bios update ile 1066 fsb destekliyebilir...
e6600 de fiyat düşüşü olabilir bilmiyoruz ama 2 eylül de olucak zaten yakın bir tarihtede üretimi durucak... -
"This motherboard supports the latest Intel® Core™2 processors in LGA775 package. With new Intel® Core™ microarchitecture technology and 1066 / 800 MHz FSB, Intel® Core™2 processor is one of the most powerful and energy efficient CPU in the world."
p5ld2'nin sitesindeki yazı by. destekliyo galba -
@belirtisiznesne
önemli olan orda dedikleri değil, @Tuğer arkadaşımın da dediği gibi pcb versiyonu hatta artı olarak bios versiyonu, acaba hangi bios update den sonra 1066 desteği gelmiş, yada bunun gibi şeyler bu yüzden çok detaylı bir araştırma yapman gerekiyor arkadaşım, sonuç olarak c2d işlemci alırsan ve 22 temmuzu beklersen iyi edersin ama detaylı araştırma yapman şart...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X