Şimdi Ara

Coreduo vs core2duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynanmayacak olan bir laptopda cihazın coreduo veya core2 duo işlemciye sahip olması performansı çok etkiler mi? Bazı basit oyunlar oynanabilir.

• Bu daha çok işlemcinin hızına bakar. core 2 duo nun core duo dan farkı 64 bit lik bir işlemci olması.Aslında bunun dışında pek bir fark yoktur yeni teknoloji daha yeni çıkmış olması seni çok ta bir fark olacaı konusunda yanıltmasın.

Amd işlemcili laptop kullanıyorum ki amd işlemciler performans olarak core duo ve core 2 duo dan daha düşüktür.O basit dediğin oyunlarda hiç sorun yaşamadım zaten sorun yaşadığım oyun core duo da da sorun yaşatçak bir oyundur :) Kısaca laptopa fazla gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 13 Aralık 2007; 12:03:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mülayim_80

Oyun oynanmayacak olan bir laptopda cihazın coreduo veya core2 duo işlemciye sahip olması performansı çok etkiler mi? Bazı basit oyunlar oynanabilir.

Şu an kullanılan işletim sistemleri ,programlar ve oyunlar 32bit, Core 2 duo olması ileride 64 bitlik işletim sistemleri ve oyunlar çıktığında avantaj yaratıcak.
    o Yüzden şu an için herhangi bir performans farkı hissetmeyebilirsin ikisi arasında (veri yolları ve cache core 2 duo da daha iyi sadece)

Ama Kafana çok takılıyosa git AMD X2 işlemci al hem daha ucuz hemde 64bit desteği var
    Tafesan arkadaşın yaptığı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.