CORELLE web sitesi yapilmiyor diyen arkadaslarin programi biraz karistirmalarini oneririm , 2.si hemen hemen bilinen butun grafik-tasarim programlari ile web sitesi yapilir (indesign, quark, freehand hatta illistrator) , ancak grafik programlari ile yapacaginiz web sitelerinde dreamwaver yada fronpage te oldugu gibi scriptleri rahat uygulayamazsiniz oldukca iyi bir program bilginiz ( corel icin visual basic) olmasi gereklidir, bugun hemen hemen tum sitelerde artik kacinilmaz olarak scriptler kullanildigi icin bunlari rahat uygulayan programlar dw yada frontpage kullanmak daha akillica tabii en azindan ciddi zaman kazandirir. ha bu arada web sitesi yapilmiyooo diyen arkadaslar icin bknz. File-> Publish to Web -> Html ( hatta flash i bile kullanabilirsiniz -X3 te) saygilar ve kolay gelsin
bu arada konuyu acan arkadasin sorusuna cevap vermeyi unuttuk; bildigim kadari ile X3 - SP2 de turkce opsiyonu var, ama fiati konusunda bilgim yok, bulursan ve bizi bilgilendirirsen sevinirim
mr tar kardeşim corelde ben sadece weble ilgili bir kaç düzenleme yapabiliyordum dediğin gibi corelde böyle bir özelliğin olduğunu bilmiyordum bundan sonra orayıda kurcalarız bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme