Şimdi Ara

corel draw türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar corel draw yükledim ama ben türkçe yamasını arıyorum. forma baktım ama bulamadım, bulabileceğim bi yer bilen var mı ?

bu arada versiyon : corel draw X3(13)

• kardeş türkçesi yok onun
  • corelle web sitesi yapılomu ben hiç duymadım
  • yok onla veb sitesi yapılmıyor da, mesajı atacak başka yer bulamadım. tasarım kısmına atmaya çalıştım , konu başlığı seçin diye uyarı veriyordu ;)

bu arada cevaplar için teşekkürler...
  • la corel drawla website yapılmıyo
    dreamweaver ve frontpage

güzel yapılıyo
  • la corel drawla website yapılmıyo
    dreamweaver ve frontpage

güzel yapılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_u

la corel drawla website yapılmıyo
    dreamweaver ve frontpage

güzel yapılıyo

Neden 2 kez mesaj atma geregi duydun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Visual basic satır atlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CORELLE web sitesi yapilmiyor diyen arkadaslarin programi biraz karistirmalarini oneririm , 2.si hemen hemen bilinen butun grafik-tasarim programlari ile web sitesi yapilir (indesign, quark, freehand hatta illistrator) , ancak grafik programlari ile yapacaginiz web sitelerinde dreamwaver yada fronpage te oldugu gibi scriptleri rahat uygulayamazsiniz oldukca iyi bir program bilginiz ( corel icin visual basic) olmasi gereklidir, bugun hemen hemen tum sitelerde artik kacinilmaz olarak scriptler kullanildigi icin bunlari rahat uygulayan programlar dw yada frontpage kullanmak daha akillica tabii en azindan ciddi zaman kazandirir.
    ha bu arada web sitesi yapilmiyooo diyen arkadaslar icin bknz. File-> Publish to Web -> Html ( hatta flash i bile kullanabilirsiniz -X3 te)
    saygilar ve kolay gelsin
  • bu arada konuyu acan arkadasin sorusuna cevap vermeyi unuttuk; bildigim kadari ile X3 - SP2 de turkce opsiyonu var, ama fiati konusunda bilgim yok, bulursan ve bizi bilgilendirirsen sevinirim
  • mr tar kardeşim corelde ben sadece weble ilgili bir kaç düzenleme yapabiliyordum dediğin gibi corelde böyle bir özelliğin olduğunu bilmiyordum bundan sonra orayıda kurcalarız bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.