Şimdi Ara

corelDRAW ÇALIŞMALARINI PAYLAŞALIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaptığımız corel çalışmalarını paylaşalım bu konuda özellikle tecrübeli arkadaşların bizimle paylaşımlarda bulunmasını rica ediyorum. İstiyorumki bu paylaşım içerisinde corel e yeni bbaşlayanlarda ilerletmek isteyenlerde bir adım ilerleyebilsin tabi bu destekle olur Bo konu sadace corel program çalışmaları ve sorunlarıyla ilgili olsun...

• Corel Draw ile ilgili üst konu olsun.

Ben de öğrenmek istiyorum bu programı,ama sanıyorum forumda CD ile ilgilenen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmanyurtlu -- 13 Ekim 2006; 15:05:41 >
  • İnaşallah ilgilenen arkadaşlar çıkar ve Corel i geniş çapda paylaşırız
  • war arkadaşlar artık aranızda bende warım prof diilim 2 seneden beri kullanıom corel kendi matbamızda örendim bana siteye nasıl resim upluoad edeceğiğmi söleyin tasarımları payşlaşalım
  • upload ediceksin
    http://load.imageshack.us/
    daha sonrada mesaj paneline link yazan yere tıkla sitenin verdiği url adresini yapıştır bu kadar
  •  corelDRAW ÇALIŞMALARINI PAYLAŞALIM

arkadaşlar affadedin ilk defa yapıyom inşallah olmuştur

• ilk iş benden gelsin size......

burdaki eşek figürünün çizimi 8 saat sürdü (elle illüstrasyon yapıldı karakalem olarak... 10 larca çizimin içinden bu figürü beğendim) süre yetersiz olduğu için ve afişin baskıya yetişmesi için 2,5 saatimi almıştı coreld e renklendirip baskıya vermek. İşin aslı pek içime sinmedi ama yinede paylaşayım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla abi eline sağlık güzel olmuş nedicem ne alaka kütahya? bnde ist. liyim ama şu an kütahydauım üni muhabbetine bide linkim olmuşmu acaba ya?
  • Orjinalden alıntı: deejay_sheriff

walla abi eline sağlık güzel olmuş nedicem ne alaka kütahya? bnde ist. liyim ama şu an kütahydauım üni muhabbetine bide linkim olmuşmu acaba ya?

bu arada abi.. Bayanım ben bayan
  • yok mu arttıran
  • güzel olmuş elinize saglık...
    bu arada ablası resmindeki erkek senden cok gorunuyor hata senin idare et..:)
  • demek burdada corel ciler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: deejay_sheriff

arkadaşlar affadedin ilk defa yapıyom inşallah olmuştur

düzelttim

• bende az çok bişeyler katabilirim

Edit:

Genelde Firmalara Özel tasarımlar falan çıkarıyorum ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanHellsing -- 6 Mart 2007; 22:32:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.