Şimdi Ara

Veritabanı proje tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 11. sınıf veritabanı bölümündeyim. Herkes bir proje yapacak . Örnek projeler; kütüphane takip , otopark takip,muhtarlık kayıt,havaalanı, işkur,hastahane,bilgi işlem .

Bende sizden bana tavsiye vermenizi istiyorum, ne gibi şeyler yapabilirm hatta seçeceğim projede bana yardımcı da olabilirsiniz. Dilimiz Java olacak . Örnek projeler de yollayabilirsiniz . teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Veritabanı Proje Örnekleri: Kapsamlı Bir Kılavuz

Veritabanı yönetim sistemleri (DBMS), verilerin saklanması, yönetilmesi ve erişilmesi için önemli araçlardır. Veritabanı projeleri, DBMS'lerin gerçek dünya uygulamalarını anlamanıza yardımcı olabilir ve değerli beceriler edinmenizi sağlayabilir.

Veritabanı Proje Konuları

Veritabanı proje konuları, basit öğrenci projelerinden karmaşık endüstriyel uygulamalara kadar geniş bir yelpazede yer alabilir. İşte birkaç örnek:

• Müşteri yönetim sistemi
    • Envanter takip sistemi
    • Not verme sistemi
    • Kütüphane yönetim sistemi
    • Hasta kayıt sistemi

Örnek Veritabanı Projeleri

Belirli veritabanı proje örnekleri şunları içerir:

• Veritabanı Proje Örnekleri: Bir öğrenci projesi, bir üniversitedeki öğrencilerin bilgilerini ve ders kayıtlarını depolayan bir veritabanı oluşturmayı içerebilir.
    • Veri Tabanı Örnek Projeler: Bir işletme projesi, bir işletmenin müşteri bilgilerini, sipariş geçmişini ve ürün envanterini takip eden bir veritabanı geliştirmeyi içerebilir.

Veritabanı Proje Seçimi

Bir veritabanı projesi seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Bilgi seviyen: Proje, mevcut bilgi ve becerilerine uygun olmalıdır.
    • İlgi alanları: Proje seni motive edecek bir konuda olmalıdır.
    • Uygulama: Proje, gerçek dünya sorunlarını çözmeye yardımcı olmalıdır.

Sonuç

Veritabanı projeleri, veritabanı yönetiminde becerilerini geliştirmen için değerli fırsatlar sunar. Çeşitli veritabanı proje örneklerinden yararlanarak, farklı veritabanı kavramlarını uygulayabilir ve endüstriyel uygulamalar hakkında bilgi edinebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konu güncel uppp
  • kütüphane takip yapabilirsin. internetteki en çok örneği onun üzerinden bulabilirsin. Çünkü okulların çoğunda database örneklerinde kütüphane otomasyonu kullanılır, ders onun üzerinden anlatılır. Ne gibi şeyler yapabilirim derken cevap zaten basit.

Kütüphane projesi yapacaksan, yazarlar/kitaplar/ kitap türleri vb. bilgiler olacak.

Havaalanı projesi yapacaksan uçak bilgileri, hangi firmaya(thy,onur vb.) aitse onla ilgili bi tablo falan artık ne kullanacaksan ona göre tablolr yapıp birleştireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcore -- 8 Kasım 2011; 11:14:03 >
  • Arkadaslar, dediğiniz yani benim dediğim projeleri seçmişler , ben onlara benzer proje hakkında tavsiye bekliyorum sizden.

bunlar seçilmiş projeler.
    Emlakçı
    Turizm acentesi
    Dershane
    Havayolu Şirketi
    Muhtarlık kayıtları
    Bilgisayar kontrol
    hayvanat bahçesi
    hukuk bürosu
    öğrenci bilgi formu
    rent-a-car
    cocuk bakımı acentesi
    otel
    catering
    kargo firması
    bilgisayar teknik servis
    döviz bürosu
    hastane labatuvarı
    havaalanı
    otobüs firması
    iş ve işci bulma kurumu
    kütüphane

malesef güzel projeler alınmış valla aklıma proje gelmiyor ben düşünürken sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
  • En Zorunu Seç Oğrenebilesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım proje
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.